Lifestyle

Vreme mohorâtă peste tot. Prognoza meteo pentru 14 decembrie 2020

Vreme mohorâtă peste tot. Prognoza meteo pentru 14 decembrie 2020

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) ne anunță că și acest început  de săptămână că vremea va fi urâtă, cu ploi, ceață și vânt.

Începutul acestei săptămâni este marcat de o vreme mohorâtă, cu avertizări de ceață în unele zone ale țării și posibile ploi, mai ales în Dobrogea, Muntenia şi Moldova.

La munte,  la altitudini mari, vor mai fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Vântul va sufla slab, cu intensificări în sud-estul ţarii şi pe crestele montane înalte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 10 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -4 şi 4 grade Celsius. În zonele joase, mai ales dimineaţa şi noaptea, vor fi nori joşi sau ceaţă.

Pe parcursul săptămânii, meteorologii anunță temperaturi destul de blânde. Precipitații abundente se vor semnala în regiunile extracarpatice, dar mai ales în cele sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de media perioadei.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală se mai încălzeşte, însă vremea se va menţine închisă. Ziua, va ploua slab, iar noaptea va fi ceaţă. Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius.

Prognoza meteo la munte

La munte, va fi mai mult noros şi va ploua slab. La altitudini mari vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab cu intensificări pe creste. Pe văi şi în depresiuni va fi ceaţă. Temperaturile maxime se vor situa între -1  grad şi 3 grade Celsius.

Prognoza meteo pe litoral

La malul Mării Negre, cerul va fi predominant înnorat în timpul zilei. Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius.