Lifestyle

Un nou tip de agresiune. Un bărbat a sunat la 112 pentru că nevasta vorbea încontinuu. Ce au pățit polițiștii

Un nou tip de agresiune. Un bărbat a sunat la 112 pentru că nevasta vorbea încontinuu. Ce au pățit polițiștii
Foto: telegraph.md

Mulți bărbați se plâng de faptul că partenerele lor de viață vorbesc cam mult. Dar niciunul nu cred că s-a gândit să ceară și ajutorul polițiștilor în acest sens. Iată cum a ajuns un soț a ajuns să se plângă oamenilor legii, pe motiv că soția îl agresează auditiv.

Un nou tip de agresiune. Un bărbat a sunat la 112 pentru că nevasta vorbea încontinuu. Ce au pățit polițiștii

Un bărbat din Germania a apelat serviciul de urgenţă, telefonând la numărul 112, ca să reclame că nu poate să-şi oprească soţia din vorbit, lucru deranjant din moment ce el vroia să doarmă.

Incidentul a avut loc în localitatea Traunstein din landul german Bavaria. Bărbatul i-a povestit operatorului că a plecat din cameră în grădina casei ca să poată vorbi la telefon, însă nevasta l-a urmărit şi acolo continuând să vorbească.

Soțul agasat de vorbele cursive ale soției a relatat că nevasta-i vorbăreaţă tocmai se întorsese de la Festivalul de Toamnă de la Rosenheim „aparent în stare de ebrietate”, iar el ar fi vrut să doarmă, lucru imposibil atât timp cât femeia nu înceta să vorbească.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului s-au convins cu propriile urechi că bărbatul chiar este „agresat auditiv” de nevastă. Și au avut parte de aceeași primire ”răsunătoare” în aparatele auditive. Dar, de această dată era vorba despre urechile oamenilor legii.

Nici când au sosit agenții, nevoia de comunicare a femeii extrem de însufleţite încă nu se terminase,” se arată în raportul poliției.

Decizia pe care au luat-o forțele de ordine locale

Într-un final, poliţiştii au propus cuplului soluţia „despărțirii spațiale în casă,” astfel încât bărbatul să se poată odihni liniștit, potrivit media.

Explicația psihologică

În cadrul vieții cuplului marital pot apărea frecvent situații critice, cu forme variate, datorate unor cauze multiple și cu consecințe neplăcute pentru dinamica și structura cuplului, pentru persoanele ce compun familia. Unele crize pot avea consecințe grave, afectând familia, dezorganizând-o.

Fragilitatea cuplurilor depinde atat de neîntelegerile dintre parteneri, cât și de evenimentele traumatizante din istoria fiecarui partener. Dramele familiale sunt schimbări bruște sau treptate în sentimentele, emotiile, dorintele, sensibilitatile, aspirațile, temerile și interdicțiile prezente în cuplu.

Fiecare partener vine în relație cu modelele și experiențele familiei sale de origine. Dacă în familie, partenerul nu este în acord cu modelul individual, atunci apare contradicția, spune Delia Aldescu, psiholog.