Cauți o rețetă pentru a pregăti un tort de ciocolată rapid și ușor, dar și plin de arome? Aceasta este cea mai bună opțiune.
Care este cea mai ușoară rețetă pentru un tort de ciocolată?
Ingrediente:
- 4 ouă medii.
- 1 1/2 cană de zahăr.
- 3/4 cană ulei.
- 1 cană de lapte.
- 2 linguri de vanilie.
- 2 1/2 făină de grâu.
- 3/4 cană pudră de cacao.
- 2 linguri de praf de copt.
- 1/3 lingura de sare.
- 1/2 cană de apă fierbinte.
Pregatire:
Pentru a pregăti rețeta ușoară de tort cu ciocolată, urmați acești pași:
- Bate ouăle până devin bine spumoase. Acest lucru poate dura 3 până la 5 minute.
- Incorporati zaharul sub forma de ploaie si continuati sa bateti.
- Reduceți viteza mixerului pentru a adăuga ulei.
- Se adauga apoi laptele si esenta de vanilie. Amestecul va curge destul de mult, este absolut normal.
- In acest moment puteti opri mixerul pentru a adauga ingredientele uscate, adica faina de grau, cacao, praful de copt si sarea. Bateți la viteză mică pentru a se încorpora.
- Odată ce totul este integrat, se adaugă apă caldă. Amestecul va avea o consistență mai fluidă decât ar fi în mod normal alte prăjituri.
- Se toarnă amestecul în două forme de diametru 8 pregătite în prealabil cu unt și făină pentru a nu se lipi.
- Coaceți aproximativ 40 de minute la o temperatură de 180 de grade. Timpul depinde de fiecare cuptor, asa ca este necesar dupa acest timp sa verificati cu o scobitoare ca iese complet uscata ca indicator ca prajitura este gata!
- Decoreaza dupa gust, folosind creativitatea si imaginatia cu o crema de ciocolata, dulce de leche sau pur si simplu cu fructe.