Pentru că postul Paștelui nu s-a terminat, iar cei care vor să slăbească au ocazia să ajungă la silueta dorită cu o dietă simplă care te ajută să slăbești 5 kg în 10 zile.
Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de fitness, a împărtățit oamenilor o dietă extrem de relevantă. Dieta nu presupune înfometare și se bazează pe 3 mese principale și 2 gustări, arată avantaje.ro.
Cum arată dieta propusă de Cori Grămescu? Specialistul recomandă să se reia această dietă după 7 zile.
Dietă extrem de relevantă
Ziua 1
Mic dejun – salată de pătrunjel cu 2 roșii + ½ lipie de graham;
Gustare 1 – o portocală;
Prânz – sote de mazăre + un șnițel de soia;
Gustare 2 – un morcov mare, crud;
Cină – salată din o roșie, o ceapă, o salată verde și 50g de ciuperci la cutie.
Ziua 2
Mic dejun – 50 g cereale de ovăz cu lapte de soia;
Gustare 1 – un măr;
Prânz – supă cremă de legume și salată de vinete pe ardei gras;
Gustare 2 – 40 g de nuci crude;
Cină – un dovlecel la grătar cu mujdei de usturoi.
Ziua 3
Mic dejun – 2 felii de pâine integrală cu salată de vinete;
Gustare 1 – 2 kiwi mici;
Prânz – ciuperci la grătar + amestec de legume congelate;
Gustare 2 – un ardei capia;
Cină – un bol de supă de roșii.
Ziua 4
Mic dejun – salată de pătrunjel cu 2 roșii + ½ lipie de graham;
Gustare 1 – salată de fructe (măr, portocală, kiwi);
Prânz – ghiveci de legume (morcov, vinete, dovlecel, țelină);
Gustare 2 – o mână de migdale crude;
Cină – salată de crudități cu lămâie stoarsă.
Ziua 5:
Mic dejun – două felii de pâine integrală cu fasole bătută + o roșie;
Gustare 1 – 2 mandarine mici;
Prânz: un bol de ciorbă de legume și 200 g mâncare de linte;
Gustarea 2 – 2 morcovi cruzi;
Cină: 200 sote de spanac + gogoșar murat.
Ziua 6 (se repetă ziua 2)
Mic dejun – 50 g cereale de ovăz cu lapte de soia
Gustare 1 – un măr
Prânz – supă cremă de legume și salată de vinete pe ardei gras
Gustare 2 – 40 g de nuci crude
Cină – un dovlecel la grătar cu mujdei de usturoi
Ziua 7
Mic dejun – măr cu biscuiți: 2-3 biscuiți de ovăz, ceai de fructe și un măr ras
Prânz – mâncare de praz cu măsline
Gustare 1 – 40 g alune de pădure
Cină – 200g piure de urzici cu salată de sfeclă roșie și hrean.