Vindecați de COVID-19, Andi Moisescu și Simona Halep și-au dat întânire la o șuetă în emisiunea pe care acesta o păstorește de 500 de ediții.
Au vorbit despre tenis, bineînțeles, cu dezamăgirile și împlinirile pe care le-a adus acest sport în viața celebrei tenismene, Simona Halep.
Așa cum am menționat, emisiunea „Apropo TV”, realizată de Andi Moisescu a ajuns la ediția cu numărul 500, iar ocazia trebuia sărbătorită cu prezența unei celebrități.
Apogeul carierei Simonei Halep
Întrebată care a fost cel mai impresionant moment din viața sa, Simona Halep a declarat fără ezitare că momentul în care a devenit numărul 1 mondial a fost cel mai important.
„Cred că numărul 1 a fost cea mai tare senzaţie pe care am trăit-o, a fost cel mai puternic moment. Să am un copil cred că o să depăşească orice senzaţie pe care am avut-o eu în tenis.
Am spus mereu, viaţa mea bate tenisul. Tenisul este ca o completare, nu poate să ia faţa vieţii mele, rămâne limitat”, a spus marea campioană.
Dezvăluiri despre care nici fanii nu au știut
Mulți sportive celebrii au anumite superstiții, numai de ei știute. Nici simona Halep nu face excepție, așa că a dezvăluit câteva superstiții despre care nu s-a știut până acum.
„Am tabieturi şi am şi superstiţii înainte de meciuri. Îmi aranjez geanta într-un anumit fel, încerc să îmi pun hainele aşa cum le pun în fiecare zi când am meci, păstrez totul la fel.
Chris Evert, mi-a povestit Darren, după fiecare meci îşi arunca echipamentul. Îl desfăcea din pungă, juca cu el şi apoi îl arunca. Şi a câştigat enorm.
Eu echipamentele pe care le port atunci când pierd un meci urât le arunc direct. Aşa am făcut şi la Roland Garros. Echipamentul de anul ăsta l-am aruncat direct la gunoi.
Pentru că te eliberezi cumva, ai senzaţia că dacă îl mai vezi îţi aduce aminte direct de meciul respectiv”.
Simona Halep a căutat mereu perfecțiunea. De ce a fost la psiholog?
Celebra sportivă a recunoscut că de mare ajutor a fost colaborarea unei doamne psiholog.
„Darren (n.r. Cahill, antrenor) a spus mereu că un antrenor bun trebuie să-l facă pe jucător să-şi dea seama singur de ceea ce face greşit pe teren şi să se corecteze el acolo. La mine cel mai greu lucru de progresat, cea mai grea parte a fost atitudinea: să nu mai fiu negativistă pe teren, să nu mă mai critic şi atunci când sunt într-un moment greu să fiu eu alături de mine, adică să nu dau şi eu în mine, că suficient dă adversara, suficient dă situaţia respectivă, eu să mă protejez cumva. Aici am progresat mult, dar am şi lucrat cu o doamnă psiholog.
Când mă uit la meciurile de acum 2-3 ani mi-e ruşine uneori. Mi-e ruşine de mine că puteam să fac astfel de lucruri, dar nu le controlam foarte bine şi de aceea le făceam, dar încerc să mă accept şi cu momentele acelea”, a mărturisit Simona Halep, potrivit retetesivedete.ro