Secretul șnițelelor crocante si delicioase! Trucul marilor bucătari a fost dezvăluit. Uite tot ce trebuie sa faci!
Pentru inceput, carnea trebuie lasata la marinat jumatate de ora.
Pieptul de pui se fileteaza, se stropeste cu putina zeama de lamaie si ulei de masline, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la odihnit 30 de minute.
Ingrediente:
- 500 g pipet de pui
- Sare
- Piper
- Zeama de lamaie
- Ulei de masline
- 100 g unt
- 250 g fulgi de porumb
- 2 oua
- 100 g faina
Mod de preparare:
Pieptul de pui se fileteaza, se stropeste cu putina zeama de lamaie si ulei de masline, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la odihnit 30 de minute.
Ouale se amesteca bine cu un praf de sare, putin piper si 1 lingurita de faina, iar fulgii de porumb se strivesc usor.
Bucatile din piept de pui se trec prin faina, apoi prin compozitia de oua si la final prin fulgii de porumb.
Secretul șnițelelor crocante si delicioase! Marii bucătari au dezvăluit trucul lor
Se prajesc in unt topit, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta, pana se rumenesc si devin crocante la exterior.
Se servesc alaturi de garnitura preferata.
Sursa: Stirilekanald.ro