Schimbare neașteptată în emisiunea matinală de la Antena 1. „Ne cerem scuze, translatorul nu reuşeşte să ţină pasul!”
Se pare că emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1 a intrat în epoca schimbărilor. În fiecare marţi şi miercuri, chef Nicolai va găti în platoul Neatza reţete savuroase, în vreme ce luni, joi şi vineri, telespectatorii se vor putea inspira din propunerile delicioase ale lui Vlăduţ.
„Am pregătit o surpriză pentru cei de acasă, care gătesc alături de emisiunea noastră. De astăzi începem o colaborare, în paralel cu colaborarea cu Vlăduţ, cu chef Nicolai Tand. Două zile pe săptămână, chef Nicolai va veni cu idei noi în platoul Neatza!”, a declarat Dani Oțil.
Pentru prima zi la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Chef Nicolai Tand a ales o reţetă de sezon, un „Capuccino cu hribi”. Pentru această rețetă, acesta a adus hribii personal din Maramureş.
„Am ales două feluri de hribi cu care voi pregăti un brunoaise, o mămăligă pe bază de ceapă, cu unt şi spumă de hribi deasupra. Voi porni de la o mâncare clasică, pe care să o tocmesc un pic altfel!”, a povestit Nicolai Tand.
Prezentatorii emisiunii au glumit, spunând că vor aduce în platou și un translator, făcând referire la accentul maramureşean al lui Nicolai.
„Ne cerem scuze, translatorul nu reuşeşte să ţină pasul!”, a glumit Dani.
Chef Nicolai i-a cucerit pe matinali cu savurosul preparat, despre care a mai spus:
„Eu vreau doar să vă arăt că din lucruri simple putem face mâncare mai sofisticată şi mai bine prezentată. Pentru că, până la urmă, prima dată mănânci cu ochii!”, spre bucuria lui Răzvan, care a completat imediat: „Mulţumim tare mult, Nicolai, că ai sosit în viaţa noastră, chiar dacă doar câteva zile pe săptămână. Bucătăria este într-adevăr spectaculoasă şi îmi pare bine că ai zis-o şi tu, ca să nu mă mai cert cu Dănuţ, că întâi mâncăm cu ochii şi abia apoi cu gura!”.