În timp ce căutăm un loc de muncă, avem cu toții repere la care ne uităm, cum ar fi circumstanțele și nivelul de salariu oferit. În special dacă domeniul pe care îl căutați cere anumite acreditări, factori precum experiența și abilitățile sunt cruciale.
Opțiunile disponibile pe piață pot fi ocazional mai mult sau mai puțin acceptabile. Contează cum ne prezentăm, fie că ne recalificăm, fie că suntem în căutarea unui nou loc de muncă. Un CV bine scris, fie că este creat cu CVMaker.co.uk sau cu un șablon Word simplu, vă va ajuta să obțineți un post cu venituri mai mari.
IT, sectorul cu cele mai mari salarii
Din punct de vedere al remunerației, IT-ul rămâne cel mai bun job. Salariile aici variază în funcție de experiență, deși ocazional s-ar putea să primești un salariu mai mult decât respectabil fără experiență.
Următoarele poziții ies în evidență în această industrie:
NET developer: Această poziție ar putea fi considerată ca fiind cea mai bine remunerată din sectorul IT. Chiar dacă sunteți la început de drum și nu aveți o experiență semnificativă în domeniu, ați putea obține un salariu lunar net de aproximativ 8,000 lei;
Salariile dezvoltatorilor full-stack variază în funcție de experiență. La început, poți câștiga între 4,000 și 7,700 lei, ajungând la peste 10,900 lei la nivel intermediar și la peste 16,000 lei la nivel senior;
Dezvoltatorii fleit-end au un salariu mediu lunar de 4,000 lei net, fără experiență sau cu mai puțin de doi ani câștigând până la 6,000 lei. Veniturile variază între 7,000 și 9,000 lei la nivel mediu, în timp ce dezvoltatorii seniori, cu peste patru ani de experiență, pot câștiga peste 9, 000 lei net în fiecare lună.
Salarii de 12,500 de lei
O altă industrie care oferă câteva posturi bine plătite este cea bancară. De data aceasta, este nevoie de o educație mai mare în profesia respectivă pentru a obține un loc de muncă, dar salariul merită. Iată care sunt ocupațiile din domeniul bancar cu cele mai mari salarii:
Trader: Să lucrezi ca trader poate fi destul de interesant. Salariul de început pentru un trader este de aproximativ 4,000 lei și poate ajunge la 12, 500 lei;
Manager de produs: Salariul lunar pentru un manager de produs variază între 3.600 lei și 11.900 lei, în medie;
Manager de departament: în funcție de experiență, această poziție plătește, de asemenea, un venit semnificativ, variind între 3, 400 lei și 10, 500 lei.
Vânzările, un sector profitabil
Această industrie este, fără îndoială, o alegere fantastică dacă aveți abilități de convingere și pasiune pentru vânzări. Pentru cineva care lucrează în vânzări, este necesar să fie empatic, să aibă abilități bune de comunicare și să aibă abilități analitice. Pozițiile de top din această industrie sunt enumerate mai jos:
Manager de vânzări: Dacă vă pricepeți să organizați lucrurile, ați putea fi potrivit pentru acest post. Salariul variază între aproximativ 4,400 lei și aproximativ 19,800 lei;
manager regional: Salariul tău de început ca manager regional este de 4, 300 lei și poate ajunge până la, dar adesea nu este mai mare de, 10,400 lei, potrivit jurnalul.ro.