Vârsta la care devii din ce în ce mai expus îmbolnăvirii de cancer la colon este 50 de ani, motiv pentru care persoanele care au trecut de această vârstă ar trebui să înceapă să fie mai atente la ce și cât mănâncă.
Un colon încărcat de toxine crește riscul apariției unor boli precum cancerul, reumatismul, atrofierea sistemului nervos și bolilor de inimă.
Alimentația joacă un rol extrem de important, pentru un colon sănătos
Unul dintre factorii principali ai îmbolnăvirii de cancer la colon este dieta nesănătoasă și lipsa fibrelor din regimul alimentar. Doza zilnică recomandată este de 20-35 de grame, iar o persoană consumă, potrivit studiilor, cam zece grame pe zi.
Carnea roșie și alimentele care provoacă inflamații cresc secreția de mucus în intestine, iar organismul nu va mai absorbi atât de ușor nutrienții. Uneori, și mâncărurile pe jumătate digerate se pot depune pereții intestinali, cauzând depunerea de toxine, balonare, dureri de cap și stări de oboseală.
De ce este bun amestecul de miere cu oțet de mere
Consumul de miere de albine și oțet de mere este util în detoxifierea organismului.
Mierea are un conţinut mare de glucide, în proporţie de 80%, dar şi vitamine, enzime, glucoză şi fructoză. Consumată regulat, mierea are efecte imediate, datorită structurii sale complexe şi nivelului echilibrat asigurat glicemiei.
Mierea și oțetul de mere, 2 ingrediente care se găsesc în cu siguranță în cămara ta, pe care le folosești pentru diverse rețete delicioase. Dar ele pot fi folosite și ca ingrediente naturale pentru detoxifierea colonului.
Mierea și oțetul de mere se echilibrează perfect în ceea ce privește aciditatea și dulceața, creează o combinație unică ce te ajută să elimini toxinele din organism, menținându-ți starea de sănătate optimă.
Rețeta care te scutește de medicamente
Un colon încărcat de toxine crește riscul apariției unor boli precum cancerul, reumatismul, atrofierea sistemului nervos și bolilor de inimă
– 1 linguriţă de miere
– 1 linguriţă de oţet de mere
– 1 cană de apă caldă
Amestecă cele trei ingrediente și consumă băutura dimineaţa, pe stomacul gol, potrivit dcnews.ro