Rețeta cu miere și scorțișoară. „Ce e mai bun şi mai bun ca mierea cu scorţişoară? Dar cei cu diabet trebuie să fie atenţi şi să ceară sfatul medicului.”, transmite Lidia Fecioru.
Pentru acest remediu miraculos, ai nevoie de o lingură şi jumătate de miere şi o linguriţă rasă de scorţişoară. Amestecul obținut se depozitează într-un borcan şi luăm din el de 2-3 ori pe zi, dimineaţa şi seara.
Rețeta cu miere și scorțișoară. Lidia Fecioru: Cei cu diabet trebuie să fie atenţi!
„O lingură din acest amestec se pune într-un pahar cu apă călduţă şi se bea pe stomacul gol sau seara, înainte de culcare. E bun pentru scăderea colesterolului, imunitate, stare de slăbiciune, oboseală, cistită, împotriva căderii părului, insomnii, meteorism, dar şi pentru răceală şi gripă”, declară Lidia Fecioru.
O vizibilă îmbunătăţire a circulaţiei periferice, o chestie foarte interesantă
„Am primit foarte multe telefoane după reţeta cu miere şi scorţişoară. O vizibilă îmbunătăţire a circulaţiei periferice, o chestie foarte interesantă, o persoană mi-a spus că nu mai aude ţiuituri în urechi, o altă persoană mi-a zis că i s-a reglat de tractul digestiv, hiperaciditatea i-a dispărut. Lucrurile s-au întâmplat după ce au început să ia reţeta cu miere şi scorţişoară.”, a precizat ulterior bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la Antena 3.