Lifestyle

Prăjitură demențială! Negresă fără gluten, cu doar 3 ingrediente!

Prăjitură demențială! Negresă fără gluten, cu doar 3 ingrediente!

Prăjitură demențială! Cu doar 3 ingrediente vei mulțumi și cei mai pretențioși gurmanzi. Negresa fără gluten este o prăjitură cu un gust genial.

INGREDIENTE necesare:

  • 200 g fulgi de ciocolata/tableta de ciocolata
  • 4 oua
  • 1 lingurita praf de copt

Taie prajitura numai dupa ce se raceste

MOD DE PREPARARE:

  1. Topeste fulgii de ciocolata sau ciocolata la microunde sau la bain marie.
  2. Bate ouale timp de câteva minute pe viteza maxima a mixerului, pana cand ouale cresc mult in volum, apoi adauga si praful de copt.
  3. Adauga ciocolata in centrul amestecului de oua si continua sa mixezi pana la omogenizare (1-2 minute).
  4. Toarna amestecul obtinut intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da tava la cuptor pentru 30 de minute. Taie prajitura numai dupa ce se raceste”, potrivit retetepractice.ro