Prăjitură demențială! Cu doar 3 ingrediente vei mulțumi și cei mai pretențioși gurmanzi. Negresa fără gluten este o prăjitură cu un gust genial.
INGREDIENTE necesare:
- 200 g fulgi de ciocolata/tableta de ciocolata
- 4 oua
- 1 lingurita praf de copt
Taie prajitura numai dupa ce se raceste
MOD DE PREPARARE:
- Topeste fulgii de ciocolata sau ciocolata la microunde sau la bain marie.
- Bate ouale timp de câteva minute pe viteza maxima a mixerului, pana cand ouale cresc mult in volum, apoi adauga si praful de copt.
- Adauga ciocolata in centrul amestecului de oua si continua sa mixezi pana la omogenizare (1-2 minute).
- Toarna amestecul obtinut intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da tava la cuptor pentru 30 de minute. Taie prajitura numai dupa ce se raceste”, potrivit retetepractice.ro