Plăcintă cu brânză. Una dintre cele mai inedite rețete culinare este plăcinta cu brânză. Această plăcintă se face din trei ingrediente: ouă, ciocolată albă și cremă de brânză. Pregătirea pentru această delicatesă plăcintă este simplă. Este o rețetă simplă pe care oricine trebuie să o știe.
Ingrediente necesare pentru plăcintă cu brânză
- 3 ouă
- 120 de grame de ciocolată albă
- 120 de grame de cremă de brânză
Mod de preparare
- Separă gălbenușurile de albuș. Păstrați albușul într-un recipient acoperit cu folie alimentară la frigider.
- Puneți ciocolata albă într-o oală și topiți-o pe bain marie.
- Adăugați și cremă de brânză, amestecând continuu.
- Se pun și gălbenușurile și se amestecă până se încorporează toate ingredientele.
- Bați albușul pe care l-ai pus deoparte apoi pui peste compoziția deja pregătită.
- Într-o tavă puneți hârtie de copt și turnați amestecul. Așezați-l pe o tavă cu apă fierbinte.
Dați cuptorul la 170 ° C timp de 15 minute. După acest timp, reduceți temperatura cuptorului la 160 ° și lăsați-l încă 15 minute. În cele din urmă, opriți cuptorul fără a scoate plăcinta. Lasă-l încă 15 minute