Pizza cu de toate care nu îngrașă. Rețeta propusă ce Cristina Șișcanu este prietenoasă cu silueta și se face rapid, fără să pierzi prea mult timp în bucătărie.
„Nici mie nu îmi vine să cred că a ieșit minunăția asta de pizza care este prietenoasă cu silueta”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram înainte să prezinte rețeta completă.
Ingrediente pentru „pizza cu de toate care nu îngrașă”
Pentru blat:
* 400 – 500g dovlecei (cântăriţi întregi)
* 20g parmezan
* 50g făină de ovăz
* 1 ou
* 1/2 linguriţă usturoi granulat
* 1 linguriţă busuioc uscat
* 1 linguriţă oregano uscat
* 1 linguriţă pătrunjel verde uscat
* sare
* unt/ulei pentru uns tava
Pentru topping:
* 1 mozzarella light
* roşii cherry
* măsline verzi
* porumb
* busuioc
* pastă de roşii
* 100 g prosciutto
Mod de preparare
Iată ce a scris Cristina Șișcanu pe contul de Instagram:
„1. Dovleceii i-am curăţat şi i-am dat prin răzătoare. Peste ei am presărat puţină sare încât să îi ajute să elimine apa. I-am lăsat să se odihnească aproximativ 20 de minute.
2. Am stors dovleceii de apă şi i-am amestecat cu parmezanul, făina de ovăz (am râşnit fulgi de ovăz), usturoiul şi ierburile aromatice și cu oul bătut.
3. Am uns o tavă şi am aşezat uniform compoziţia. O puteţi modela cu mâna într-o tavă întinsă. Am dat blatul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 45 de minute.
4. Când blatul s-a rumenit, l-am scos din cuptor şi l-am lăsat să se răcorească.
5. Am uns blatul cu pastă de roşii şi am pus peste el felii de mozzarella, prosciutto, roşii cherry şi măsline verzi. Am presărat la final câteva boabe de porumb
6. Am dat pizza în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius pentru încă aproximativ zece minute.”
Cristina Șișcanu a slăbit 27 de kilograme după naștere
Dupa ce a nascut-o pe fetita sa, sotia lui Madalin Ionescu a reusit sa topeasca 27 de kilograme. Aceasta este dieta sa secretă, care promite rezultate fabuloase!
“Am renunţat la dulciuri, deşi mai mănânc, atunci când am poftă, ciocolăţele cu ştevie pe post de îndulcitor. Dimineaţa pot mânca trei tipuri de mic dejun. Aş putea mânca 35 de grame de fulgi de ovăz cu iaurt şi îndulcitor de ştevie. Sau brânză slabă, legume şi 2 felii de secară. Sau 2 ouă fierte cu avocado şi 2 felii de pâine. Apoi mai iau o gustare de fructe, fără struguri sau banane.
FĂRĂ DULCIURI SAU BĂUTURI DULCI
Dieta cu care a slăbit Cristina Șișcanu. La prânz, tot aşa, pot alege din trei feluri. Peşte la grătar sau la cuptor cu legume, 400 ml de ciorbă, fără cartofi, sau supă cremă. Poţi mânca şi ceva carne, poate curcan la grătar cu legume. Seara, dacă aţi mâncat peşte la prânz, puteţi mânca tot bucăţi de peşte. Cu brânză sau salată. Sau 135 de grame de brânză degresată. Fără dulciuri sau băuturi dulci”, a spus Cristina Șișcanu pentru click.ro.