Lifestyle

Ofertă de nerefuzat. Rusoaicele au de ales între silicoanele „Tricolorul rusesc” și „Army Cammoflouge”

Ofertă de nerefuzat. Rusoaicele au de ales între silicoanele „Tricolorul rusesc” și „Army Cammoflouge”

Modalitățile de căutare a pacienților, respectiv a pacientelor, devin și ele tot mai inedite, pe zi ce trece.

Ofertă de nerefuzat. Femeile au de ales între silicoanele „Tricolorul rusesc” și „Army Cammoflouge”

Un chirurg plastician rus susține că le oferă femeilor șansa de a sprijini războiul împotriva Ucrainei cu „implanturi mamare patriotice”. Este vorba despre chirurgul plastician Yevgeny Dobreykin din Moscova care promovează, pe pagina lui de social media, implanturile mamare pentru „adevărații patrioți” (traducere din limba rusă).

Denumite „Rosgurd”, în limba rusă, aceste implanturi mamare sunt umplute cu silicon, dar au două opțiuni de stil (design) diferite și anume „Tricolorul rusesc” și „Army Cammoflouge”, scrie Indy100.

Adevăratele patrioate” (traducerea corectă în limba română) din Rusia, adică rusoaicele, au acum opțiunea de a alege între cele două versiuni care le vor fi „aproape de suflet”.

Aproape de suflet. La propriu și la figurat”, susține doctorul rus care arată și explică detailat cum aceste implanturi sunt sigure și că deși au un alt tip de design, ele au trecut, totuși, toate testele necesare.

Desigur,  spune medicul, conținutul implantelor este același ca și până acum, doar suprafața le deosebește.

”Noi implanturi pentru mărirea sânilor. Silicon. Tricolorul și camuflajul. Rosgrund”, așa își face reclamă medicul, în videoclipul său, postat și pe yotube.

Și după cum el însuși povestește, ”aceste implanturi sunt pentru oamenii” (femeile n.r.) care își iubesc țara mamă și doresc să facă ceva mai mult decât să-și lipească un autocolant sau să-și facă un tatuaj cu însemnele de Stat ale Rusiei.

O pacientă gata ”implantată” a spus: „Implanturile „sânul-stat” sunt ceea ce am nevoie. Eu nu pot purta steagul mereu cu mine, uneori nici nu am unde să-mi pun pașaportul. Dar „sânul-stat” îmi permite să am steagul mereu și să mă simt patrioată, chiar dacă nu am haine. Este o senzație fantastică, știind că steagul țării tale este mereu cu tine, la propriu, la inimă”.

Internauții au rămas surprinși de oferta dată și au crezut inițial că este vorba despre o glumă.

Pe bune? Poate că nu înțeleg, dar nu poți vedea suprafața implantului odată ce este implantat, nu? Este în interiorul corpului tău. Se vede prin piele sau ceva de genul ?”, a scris mirată o utilizatoare pe rețelele sociale.

Chirurgia plastică și reparatorie a apărut din necesitate, cu mii de ani în urmă

Documentarul „Chirurgia plastică în Antichitate” (Marea Britanie, 2005), regizat şi scris de Philip Day, îl are narator pe Mike Loades, cel care a participat şi la producţiile TV „World’s Worst Century”, „Time Commanders” şi „Helen of Troy”.
Chirurgia plastică este considerată una dintre minunile ştiinţei moderne, scrie EVZ.

Necesitatea chirurgiei reparatorii în tratarea rănilor căpătate în al Doilea Război Mondial, precum şi progresele înregistrate în domeniul anesteziei şi al antibioticelor au dus la o dezvoltare spectaculoasă, chirurgia plastică devenind în prezent o banalitate.

Chirurgul britanic Natasha Hidvegi a decoperit cu uimire că operaţia la care lucra, de refacere a nasului unui pacient bolnav de cancer, a fost elaborată acum 3.000 de ani, în India.

Încă de acum mii de ani, aceste popoare practicau operaţii de modificare şi reconstrucţie a buzelor, a urechilor sau a nasului folosind piele prelevată de pe frunte sau de pe obraji.

Primul om despre care există dovezi că ar fi practicat medicina, alături de arhitectură, a fost Imhotep, principalul sfetnic al faraonului Zoser (anul 3150 î.H.). Mai aproape de zilele noastre a trăit Susruta, indianul considerat părintele chirurgiei plastice.

Foto: Twitter