Mihaela Bilic avertizează: Adevărul despre brânză vegetală. Este „laborator de chimie…”! Mihaela Bilic atrage atenția în privința produselor care se vinde sub denumirea de “brânză vegetală”. Acest aliment nu este sănătos pentru noi și, mai mult, cei care vor vor să țină post să renunțe total la brânză.
Bilic: Când bucătăria devine laborator de chimie
Adevărul despre brânză vegetală. Este „laborator de chimie…”
Nu toate produsele de post comercializate sunt sănătoase, atrage atenția medicul Mihaela Bilic. Ingredientele din brânza vegetală nu se încadrează la categoria bio sau eco. Așadar, brânza vegetală este „laborator de chimie”. Pe etichetă scrie din ce se face brânza vegetală, citiți cu atenție și apoi cumpărați.
„Când bucătăria devine laborator de chimie.
Din ce se face “brânza” vegetală?
E nevoie de 10 ingrediente:
-apă minerală
-amidon modificat
-proteine din mazăre
-grăsime de cocos/palmier
-betacaroten
-sare
-acid citric
-arome în pulbere
-arome lichide
-sorbatat de potasiu(conservant)
Întrebarea e de ce ai vrea să mănânci așa ceva?! Dacă ai hotărât să ții post sau să elimini produsele de origine animală din dietă, atunci asumă-ți că trebuie să renunți la brânză! Pentru că produsul care se vinde sub denumirea de “brânză vegetală” este orice, mai puțin mâncare sănătoasă!”, a scris Mihaela Bilic pe un cont de socializare.