Lifestyle

Mesajul Nadiei Comăneci pentru părinți și elevi

Mesajul Nadiei Comăneci pentru părinți și elevi

Mesajul Nadiei Comăneci pentru părinți și elevi este emoționant și plin de sfaturi bune. Nadia Comăneci s-a alăturat campaniei #ÎmiPASĂ #ȘcoaladeACASĂ inițiată de Ministerul Educației și Cercetării.

Nadia a transmis un mesaj de încurajare tuturor celor afectați de suspendarea cursurilor, menționând că și fiul său se află în aceeași situație.

”Pentru copii e deja suficient de greu, că trebuie să stea închiși în casă. Nu trebuie să le refuzăm dreptul la învățătură. Trebuie să ne adaptăm, să facem față provocărilor, să găsim soluții, fie că se numesc școala online, prin platforme gen Zoom sau Google Classroom, fie prin programe de teleșcoală, difuzate de canale tv, fie prin tutoriale video sau fișe transmise prin diferite suporturi de comunicare online. Școala online le oferă și posibilitatea de a păstra legătura cu colegii, de a nu întrerupe viața socială a celor mici. Și Dylan trece prin aceleași încercări și mă bucur că profesorii reușesc nu doar să le transmită informații, dar să îi încurajeze, să îi îndrume, să îi susțină psihic și sufletește. Este important să stăm acasă și deci să mutăm școala acasă, ca să ne putem întoarce ulterior, sănătoși, la școală”, a transmis Nadia în mesajul postat pe pagina de Facebook a Ministerului Educației și Cercetării din țara noastră.

Nadia Comăneci, aflată în Oklahoma,  mai spus:  ”Și Dylan face lecțiile acasă. El intră în legătură cu profesorii și colegii printr- aplicație, le este predat cursul și sunt ghidați cum să-și facă temele. Probabil că acum lucrează mai mult împreună, discută mult între ei prin aplicațiile online și telefoane chiar dacă nu se întâlnesc efectiv.”

 

Mesaj Nadia Comăneci

Nadia Comaneci s-a alăturat campaniei #ÎmiPASĂ #ȘcoaladeACASĂ!„Pentru copii este deja destul de greu, fiindcă trebuie să stea în casă. Totuși, nu trebuie să le refuzăm dreptul la învățătură. Trebuie să ne adaptăm, trebuie să facem față provocărilor și să găsim soluții: școala online (prin platforme de tip Zoom sau Google Classroom), lecții tv – #TELEȘCOALA, tutoriale video sau fișe transmise prin diverse canale de comunicare online. Este important să stăm acasă și, implicit, să mutăm școala acasă, pentru a putea, după aceea, să ne întoarcem sănătoși la școală.”

Posted by Ministerul Educației și Cercetării-România on Sunday, 29 March 2020