Medicul Adina Alberts a fost chemată în fața Colegiului Medicilor pentru a răspunde la unele întrebări, după ce a postat pe pagina sa de socializare mai multe anunțuri în legătură cu medicamentul Ivermectină.
Potrivit medicului Adina Alberts, acest medicament ar putea să fie aplicat în tratamentul împotriva COVID-19.
Adina Alberts a fost chemată în fața „judecătorilor”
„Tocmai m-am întors de la Colegiul Medicilor București! AM 10 PLÂNGERI!
7 pe subiectul Ivermectină și 3 pentru că am publicat tratamentul cu care eu m-am vindecat de Covid! Și care ulterior a devenit OFICIAL!
Cred că în acest moment am intrat în CARTEA RECORDURILOR, ca fiind medicul cu cele mai multe plângeri concomitente… Nu, nu de la pacienți!!!
Voi reveni cu detalii, în curând!”, scrie medicul pe Facebook.
Anunțul care a iritat Colegiul Medicilor din București
„Este vorba despre PRIMUL studiu inițiat în România pentru a evidenția efectele acestei substanțe împotriva Covid, dar și pentru a evidenția eficiența Ivermectinei în prevenirea înfectării cu Sars-Cov2. În realizarea acestui studiu clinic, cerem atât sprijinul Academiei de Științe Medicale, ca și al specialiștilor în boli infecțioase de la Spitalul Clinic “Victor Babeș” din București, precum și al unui număr important de medici ATI.
Avem deja alături de noi secțiile ATI ale unora dintre cele mai importante spitale din București. Studiile vor fi sponsorizate de mai multe entități non-profit, dar și din fonduri proprii puse la dispoziție de un grup important de medici români care au înțeles, alături de noi toți, necesitatea urgenței autorizării Ivermectinei pentru prevenirea și tratarea SARS-CoV-2. #SanatateaTAPrioritateaMEA”, scria Adina Alberts.
Avertizările oamenilor de știință
Despre „miracolul” medicamentului ivermectin nedovedit împotriva Covid, au avertizat, în nenumărate rânduri, oamenii de știință. Oamenii de știință au avertizat împotriva administrării ivermectin, un medicament antiparazitar, ca tratament pentru Covid-19, în ciuda titlurilor care l-au susținut ca un remediu.
Agențiile de sănătate spun că nu există suficiente dovezi pentru a promova medicamentul ca remediu pentru coronavirus. Cercetările în această chestiune au fost adesea nefondate.
Ivermectina a fost folosită de mult timp pentru tratarea paraziților precum păduchii și a fost răspândită pe scară largă în Africa subsahariană încă din anii 1990 pentru a trata orbirea.
Adina Alberts spune că Ivermectina i-a salvat viața
„Nu avem niciun motiv să denigrăm Ivermectina. Cercetătorii care au descoperit această substanță, au fost laureați cu Premiul Nobel în 2015 pentru descoperirea unui medicament excepțional DE UZ UMAN.
“Nu s-ar fi deranjat nimeni” să ofere un astfel de premiu pentru un medicament veterinar! Studiile încheiate până în acest moment arată rezultate îmbucurătoare vizavi de eficiența acestui medicament în lupta cu Covid.
Atât în prevenție cât mai ales în tratamentul infecției COVID. Este considerată substanța “salvatoare de vieți”! Între timp, aproape 1000 de români au murit în aceste ultime două săptămâni, datorită acestei infecții.
Oameni a căror viață ar fi putut fi salvată! Cine este răspunzător pentru aceste vieți pierdute?! Asta se numește CRIMĂ! Semnați petiția!”, a scris scrie medicul Adina Alberts pe Facebook.