Lifestyle

Limbajul uitat: interpretarea pielii de găină și a sughițului. O analiză a Lidiei Fecioru

leac

Limbajul uitat: interpretarea pielii de găină și a sughițului. O analiză a Lidiei Fecioru, bioenergoterapeut, expune unul dintre cele mai vechi și totodată actuale limbaje, cel simbolic, exprimat prin vise și mituri, dar și despre stările emoționale pozitive și negative care ne poate afecta starea de spirit.

Limbajul uitat: interpretarea pielii de găină și a sughițului! „Ce dăm astăzi, vom primi mâine, cu siguranță, sau chiar astăzi, înapoi. Suntem rodul gândirii și acțiunilor noastre”, a declarat Lidia Fecioru, la Antena 3.

Așa cum ne-a obișnuit, Lidia Fecioru a venit din nou în emisiunea ”Adevăruri Ascunse” și a punctat câteva lucruri extrem de interesante despre care mulți dintre noi le-au uitat sau nu le știu. De această dată, cunoscutul bioenergoterapeut a spus ce se ascunde, de fapt, în spatele sughițului sau a pielii de găină.

Emoții neașteptate. Ce înseamnă o stare de tristețe?

Ne trezim cu niște emoții puternice, căldură, palpitații. Este partea că cineva se gândește cu drag la tine, este emoția cea mai importantă. O stare de tristețe, înseamnă că cineva drag e în gânduri dar se gândește cu părere de rău, cu chestie negative, nu se simte bine și se gândește la noi că am putea să îl ajutăm. E o emoție care te ia pe neașteptate. Obligatoriu trebuie să fie un apropiat, să fi fost o legătură afectivă. Puterea gândului este mai rapidă ca viteza luminii. Așa noi transmitem emoțiile pe care le are și celălalt.

Pielea de găină, un fior…

Gândurile sunt pozitive de obicei, dar pot fi și negative. Mereu zicem că ne-a scuturat cineva, trece un fior. Când ți se face pielea de găină înseamnă că cineva îți transmite niște panici. Când ascultăm o piesă și ni se face pielea de găină, ne amintește de un sentiment.

Sentimentul contactului fizic. Este numai cu cei pe care îi iubim

Gândurile pot avea atâta forță că ai și senzația de atingere. Este numai cu cei pe care îi iubim, chiar și în secret. Îți dorești atât de mult să fii cu cineva că îi transmiți că vrei să îi atingi. Atingerea este trăită mai mult de femei. Este puterea minții cât lași să fii controlat de aceste stări.

Sughițul, semn rău

Mereu zicem cine mă pomenește de sughiț? De obicei conotația sughițului este energie negativă, că îți transmite gânduri negative, se gândește la tine negativ, cu răutate, te vorbește de rău. Când îți arde fața, vârful urechii înseamnă că te vorbește cineva de rău. Când te mănâncă tălpile ai chef de dans.

Când visezi persoana respectivă. Visele nu sunt ale noastre

Visul este o formă de informație directă, ne gândim, o și visăm noaptea. Este cea mai importantă legătură. Aceste gânduri sunt foarte pătrunzătoare. Visele nu sunt de foarte multe ori ale noastre. Depinde mult de imaginația noastră. Dar contează și cât putem controla imaginația noastră. E important să nu lăsăm imaginația să ne controleze. Suntem rodul gândirii noastre, ceea ce ne dorim ni se va întâmpla.