Lidia Fecioru, pilda zilei. Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, bioenergoterapeutul a explicat de ce este atât de important să fim într-o relație armonioasă cu nou înșine.
„Se spune că nu este important în ce lume trăieşti, ci ce lume trăieşti în interiorul tău.
Viaţa are o singură lege a universului. Este una singură. Nu îţi place, schimb-o! Nu ai schimbat-o, nu te plânge!
Acestea sunt lecţiile lumii noastre interioare. Nu contează cum este lumea din jurul nostru.
Desigur, asta nu înseamnă că nu empatizăm, dar în interior trebuie să ne bucurăm. Să trăim frumos şi să facem lucruri frumoase”, au fost cuvintele bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, sâmbătâ, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.
Leacul zilei, cu Lidia Fecioru
“Astăzi avem un leac pentru sinuzită, pentru că este toamna şi foarte mult lume are probleme cu asta. Putem scăpa de această sinuzită puternică, de scurgerile nazale cu această reţetă, care este bună chiar şi atunci când am răcit sau avem congestie nazală”, a spus Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul Zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.
Reţeta cu usturoi pentru sinuzită
“Se pune la fiert un pahar de apă peste care se adaugă patru, cinci căţei de usturoi tocaţi mărunt. Acest amestec se lasă la fiert un minut, două şi facem această inhalaţie cu usturoi. Din prima începe să scadă inflamaţia”, a mai spus bioenergoterapeutul.
Usturoiul are o listă lungă de beneficii
Usturoiul aduce o listă lungă de beneficii pentru sănătate datorită proprietăților sale antioxidante puternice. Usturoiul conține un compus numit alicină, care s-a dovedit că ajută la scăderea nivelului de colesterol, previne coagularea sângelui și are proprietăți anti-cancer și efecte anti-microbiene.
Usturoiul are puține calorii, dar este bogat în substanțe nutritive, conținând mangan, vitamina B6, vitamina C, seleniu și fibre. Este un stimulent natural al sistemului imunitar care ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor. S-a constatat că o doză zilnică de usturoi a redus numărul de răceli cu 63%, reducând în același timp durata medie a simptomelor de răceală cu 70%.