Lifestyle

Leonardo DiCaprio anunță o investiție de milioane de dolari. Despre ce proiect este vorba

Leonardo DiCaprio anunță o investiție de milioane de dolari. Despre ce proiect este vorba

Leonardo DiCaprio anunță o investiție de milioane de dolari. Nimeni nu și-a imaginat că actorul american Leonardo DiCaprio va investi milioane de dolari într-un proiect de laborator. Despre ce proiect este vorba?

Steak de vită în laborator

Astăzi, există tehnologia pentru cultura de carne. Actorul american Leonardo DiCaprio  a investit într-o companie israeliană care are deviza „Hrănim lumea, protejăm planeta”.

Milioane de dolari în proiectul pentru producerea cărnii de cultură

Celebrul actor a investit milioane de dolari în proiectul pentru producerea cărnii de cultură. Binecunoscut activist pentru protejarea mediului înconjurător, starul de cinema sprijină proiectul companiei private Aleph Farms.

Carnea cultivată elimină dezavantajele cărnii din mediu poluat

„Sunt foarte încântat să mă alătur lor, în calitate de consilier și investitor, în timp ce se pregătesc să ofere consumatorilor carne de vită cultivată”, a spus DiCaprio.

Noua tehnologie cultiva carne din celule animale, reducând amprenta de mediu în comparație cu producția industrială de carne. Cum e posibil? Carnea cultivată elimină dezavantajele cărnii din mediu poluat sau de la animale tratate cu antibiotice.

Țările din Acordul climatic de la Paris s-au unit pentru a combate încălzirea globală

A fost dezvoltată o tehnologie de bază pentru Aleph Farms, care poate fi utilizată pentru producerea de carne, separat de corpul unui animal, pentru a obține un produs similar cu ceea ce cumpărăm de la măcelărie. Deși țările din Acordul climatic de la Paris s-au unit pentru a combate încălzirea globală, nu s-a spus niciun cuvânt despre producția de alimente, în ciuda impactului său vast asupra planetei.

14% din gazele cu efect de seră emise în atmosferă provin din industria furajelor

Experții spun că 14% din gazele cu efect de seră emise în atmosferă provin din industria furajelor. Aceeași industrie consumă mult din apa dulce din lume pentru animalele pe care le crește pentru sacrificare, notează Rador.