Leacul minune din mei, secară şi hrişcă, dezvăluit de Lidia Fecioru răstoarnă lumea medicală. Toată lumea trebuie să ştie cum se prepară acest leac simplu, dar extrem de eficient pentru anumite afecţiuni.
Lidia Fecioru a venit cu un nou lea minune care ar putea ajuta în lupta împotriva unor afecțiuni. Prepararea unei astfel de licori ar putea ajuta la „schimbarea metabolismul organismului, ajută la recondiţionarea celulelor”.
Reţeta are proprietăţi foarte bune pentru glanda tiroidă
„Este o băutură foarte interesantă din mei, secară şi hrişcă. Noi ştim că secara şi hrişca sunt cele mai bogate în complexul de B-uri, inclusiv B9, acidul folic, fier organic. Toate astea sunt organice, ele fermentează într-un fel şi se bea ca un shake. Această băutură schimbă metabolismul organismului, ajută la recondiţionarea celulelor”.
Leacul schimbă tot ceea ce înseamnă celula umană
„Regenerare, recondiţionare. Noi hrişca ştim la ce e foarte bună, pentru că hrişca este foarte foarte bogată în tot ce înseamnă vitamine şi minerale. Are fier, are magneziu. La ruşi, hrişca se socotea mâncarea sportivilor. Se poate mânca şi de către copii. Este reţeta pentru nodulii tiroidieni, are proprietăţi foarte bune pentru glanda tiroidă, pentru hormoni. E nemaipomenită, aşa că, eu am să pun pe Facebook şi o să dau şi date de contact (…) Chestia este că schimbă tot ceea ce înseamnă celula umană”, a spus Lidia Fecioru, în emisiunea „Adevăruri Ascunse”.