Lifestyle

Leac natural pentru DETOXIFIEREA ficatului. Lidia Fecioru. „Este un panaceu foarte bun pentru refacerea ficatului”

Leac natural pentru DETOXIFIEREA ficatului. Lidia Fecioru. „Este un panaceu foarte bun pentru refacerea ficatului”.

„Știi cât de important este ficatul tău?” Este întrebarea care apare în cele mai multe reclame pentru produsele de ficat. Când starea noastră de sănătate este bună, uităm să prevenim. Când apar primele semne de boală, ne dorim să rezolvăm cât mai repede problema.

Printre cele mai importante semne că ficatul se confruntă cu probleme sunt: abdomen umflat, icter, stare degreață, pierderea poftei de mâncare, retenție de fluide, oboseală, constipația, balonarea.

Lidia Fecioru a prezentat în cadrul „Adevăruri Ascunse”, e pe Antena 3,  unul dintre cele mai simple și mai la îndemână leacuri în lupta contra bolilor de ficat.

„Este un panaceu foarte bun pentru refacerea ficatului, chiar dacă este un început ușor de ciroză”, a explicat Lidia Fecioru.

Rețeta pentru remediu natural pentru tratarea ficatului

  • Un kilogram de ceapă se dă prin mașina de tocat, se amestecă cu 900 g de zahăr.
  • Se lasă la întuneric o săptămână și jumătate.
  • Se amestecă și se pune într-o sită să se scurgă.
  • Se iau 3-8 linguri de zeamă pe zi, în funcție de cât de gravă este situația.

Ceaiul din ceapă, un remediu natural excelent pentru răceală, tuse și durerea în gât - Stiri regionale Oltenia - Jurnalul Olteniei

„De asemeena, se ia o ceapă şi se crestează în formă de cruce, până la jumătate. Ceapa se pune într-un vas, peste care se toarnă ceai, de orice fel. Conţinutul se bea pe parcursul unei zile, timp în care se mai poate adăuga ceai de câteva ori, după dorinţă. Este un remediu excelent pentru detoxifierea ficatului şi a colonului,” a mai spus Lidia Fecioru.

Rețetă pentru remediu natural pentru tratarea rinichilor

Aceasta vorbește și despre leacul natural pentru tratarea rinichilor, care elimină toinele în numai câteva zile.

  • Aveţi nevoie de 2 kilograme de ceapă şi 2 de zahăr.
  • Se fierbe ceapă împreună cu zahărul, ca o dulceaţă, până când ajunge la culoarea chihlimbarului.
  • Se ia din această dulceaţă cu 30 de minute înainte de fiecare masă.
  • În 4 zile se sfărâma pietrele şi vor fi eliminate pe cale naturală.