Îți lasă gura apă! Mirela Vaida, secretul siluetei sale. „Sarmale, ciorbă de fasole cu afumătură, salată de vinete și pâine de casă”
Mirela Vaida le-a împărtășit admiratorilor săi meniul pentru ziua de sâmbătă. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a mărturisit că îi place să gătească și că gătește des și mult, dat fiind că are trei copii.
Într-un video postat pe pagina sa de Facebook, vedeta a demonstrat că se descurcă lejer în bucătărie. Mirela Vaida a împletit două pâini, pe care le-a băgat la cuptor. Pe lângă asta, a făcut și o oală de sarmale, ciorbă de fasole cu afumătură și salată de vinete.
Vedeta nu s-a sfiit să recunoască faptul că adoră să mănânce și că e înnebunită după pâinea de casă.
„Fac pâine de casă pe care o coc în cuptor, cu aluat frământat de mână, bineînțeles. Și am și o oală de sarmale, în oala asta pe care mi-a dat-o Daniel Buzdugan, a adus-o din Grecia sau de unde o fi adus-o. Sarmalele le bag la cuptor după ce scot pâinea.
Și vreau să mănânc niște pâine caldă, cu un pic de unt și cu smântănă, și un pic de sare. Apoi o să-mi pun niște sarmale cu ardei iute, cu un pic de smântănă și cu un pic de pâine. Și o să mai facem și o ciorbiță de fasole cu afumătură și cu ceapă roșie. Cu un pic de păine. Și după aia o să mai facem și un pic de salată de vinete, cu ulei, sare și un pic de pâine.
Pentru că, pentru mine, viața înseamnă să mănânc, să știți. Deci eu nu mănânc ca să trăiesc. Eu trăiesc ca să mănânc, pentru că, pentru mine a mânca e o plăcere”, a dezvăluit vedeta de la Antena 1.