Varza de Bruxelles nu este foarte frecvent folosită în bucătăriile românilor, iar cei mai mici şi-o...
I se mai spune și ciorna chefliilor, a nuntașilor sau a celor care au băut prea...
Preparatul dulce a apărut în anul 1764, când s-a descoperit că din măcinarea boabelor de cacao...
Dacă până acum ați fost obișnuiți să mâncați papanași prăjiți sau fierți cu cea mai gustoasă...
Medovik seamană foarte mult cu Smetannik (Smântânel), sunt ”frați” și provin din aceeași familie, a torturilor...
Chiar dacă ți post sau ești vegan, poți prepara un desert inedit. Uite cum faci Tiramisu...
Rețetă armenească, servită regilor. Bărcuțe de lavaș cu piept de pui, învelit într-un sos de smântână...
Paste carbonara fara smantana. Reteta lui Chef Florin Dumitrescu este delicioasa! Trebuie sa o incerci si...
Gustul copilăriei! Ciulama de pui cu smântână. E o mâncare extrem de ușor de preparat și...
Papanași prăjiți, cu brânză de vaci, dulceață și smântână. Rețeta de papanași este una dintre cele...