Cum se prepară apa de stafide și care sunt beneficiile acesteia? Băutură ideală pentru problemele hepatice. Apa de stafide este ideală pentru persoanele cu probleme hepatice și ficat gras.
Apa de stafide este ideală pentru menținerea sănătății ficatului, dar puțini știu cum să o pregătească.
Pe lângă faptul că oferă o notă specială diferitelor feluri de mâncare, stafidele au multe proprietăți care ne ajută să ne păstrăm sănătatea.
Una dintre cele mai eficiente modalități de a consuma acest aliment este apa din stafide, care oferă aceste beneficii:
- Curăță rinichii
- Îmbunătățește tranzitul intestinal
- Ajută la purificarea sângelui de toxine
- Reduce durerile de stomac
- Curăță ficatul eliminând posibilele toxine
Și tocmai în acest ultim punct, această băutură este cea mai eficientă, deoarece este ideală pentru persoanele cu probleme hepatice și ficat gras; În plus, stafidele sunt extrem de eficiente ca antioxidanți naturali datorită compoziției lor naturale.
Cum se prepară apa de stafide și care sunt beneficiile acesteia? Pregătirea apei de stafide este foarte simplă, trebuie doar:
- O jumătate de litru de apă
- 3 linguri de stafide
- 1 strecurătoare
Și atunci trebuie să urmați acești pași:
1. Așezați stafidele în apă și lăsați-le să se înmoaie timp de 30 de secunde.
2. Puneți apa de stafide pe aragaz și încălziți la foc mic timp de 10 minute.
3. Când preparatul s-a răcit, folosiți filtrul și strecurați apa.
De preferat, beți apa de stafide pe stomacul gol sau înainte de a mânca.