„Vreți o salată curcubeu de ceapă a la Cezar? Iată ingredientele!
Avem nevoie de:
1. O ceapă roșie și una albă tăiate rondele subțiri și delicate
2. Un morcov tăiat fâșii
3. Pătrunjel proaspăt și tocat
4. Mirodenii: curry, ulei de măsline și oțet de rodie.
Amestecăm într-un castron toate cele de mai sus și gata! Avem salată curcubeu de ceapă a la Cezar care merge perfect cu o porție de ficăței!”, a mai spus pilotul pasionat de bucătărie.
Rețetă ficăței de pasăre
Avem nevoie de:
1. 2 cutii cu ficat proaspăt de găină
2. Cozile ciupercilor proaspete dintr-o cutie
3. Un ardei iute roșu tăiat feliuțe
4. 2 căpățâni de usturoi tăiate feliuțe
5. Un pahar de vin alb parfumat
6. O ceapă albă și una roșie tăiate rondele subțiri și grațioase
7. Un morcov tăiat fâșii subțiri
8. Mirodenii: curry, piper, busuioc
9. Pătrunjel proaspăt și tocat
Întâi punem în tigaia cu capac ficățeii, ca să se facă, având grijă să îi întoarcem permanent pentru a nu se arde. Adăugăm ardeiul iute și codițele de ciuperci și amestecăm ușor. Adăugăm vinul la final și, o dată cu el, curry și piper, lăsând la foc mic să se amestece aromele adăugând și un pic de busuioc. La final punem multă verdeața deasupra”, a spus Cezar Osiceanu.