Cum prepari cea mai delicioasă musaca de POST! În cazul în care nu știi ce să mai gătești, îți prezentăm o variantă ușor de făcut, care are un gust desăvârșit. Te vei îndrăgosti de această rețetă RAPIDĂ. Este ideală pentru perioadele de post, dar și pentru o alimentație sănătoasă.
Ingrediente:
- 1, 5 kg cartofi albi,
- 200 g ciuperci,
- 2 căni de pastă de tomate,
- 2 cepe, 1 morcov,
- 1 legătură de pătrunjel,
- 1 cană iaurt vegetal,
- 1 roşie,
- 1 lingură de cimbru,
- sare,
- boia dulce şi iute.
Mod de preparare:
Musaca de cartofi. Fierbe cartofii în coajă până la jumătatea procesului, apoi taie-i în felii groase. Toacă bine ciupercile, căleşte-le şi condimentează. Peste ele, pune pasta de tomate, pătrunjelul şi 3 sferturi din iaurtul vegetal. Unge o tavă cu ulei şi aşează straturi de cartofi şi compoziţia de ciuperci până ce termini ingredientele. Dă la cuptor pentru 40 de minute şi ornează cu pătrunjel şi iaurt.