Lifestyle

Cum a slăbit Mihaela Bilic în post. A consumat acest ALIMENT de trei ori pe zi

Cum a slăbit Mihaela Bilic în post. Prezentă în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, celebrul nutriționist a devăluit că a consumat un ALIMENT banal de trei ori pe zi.

„Apropo de post, țin minte că am avut o discuție la un parastas. Era coana preoteasă, care, de câte ori mă întâlnea, mă întreba cum să facă să slăbească. Mi s-a părut atât de ciudat că mă întreba bând suc dintr-o sticlă. De față cu mine bea suc și mă întreba cum să slăbească. Și i-am spus: Draga mea, astăzi îți spun secretul! Vei slăbi mâncând trei covrigi pe zi, asta am făcut și eu în postul Crăciunului. A fost atât de șocată, încât replica i-a fost atât de simpatică… De care covrigi?!”, a povestit Mihaela Bilic, joi, în platoul Antena 3.

Ulterior, Mircea Badea a spus: „Apropo de asta, o fază foarte simpatică. Se duce Teo Trandafir, la un moment dat, la doctor și zice: Mă doare umărul aici, rău de tot când respir. Nu mai respira.”

Recomandări pentru masa de Paști

Tot în cadrul emisiunii de la Antena 3, Mihaela Bilic a oferit sfaturi prețioase pentru masa de Paşti, care trebuie să fie cu mai multă culoare şi prospeţime şi foarte important, pentru a înlătura indigestia sau tot ceea ce înseamnă disconfort abdominal, să nu fie consumate alimente amestecate.

„Să nu fie prezente sarmalele și salata de boeuf. Acestea sunt preparate tipice pentru masa de Crăciun. La masa de Paști avem ou fiert cu verdețuri și crudități, să umplem masa de culoare și de prospețime, adică ridichi, salată, castraveți tot ce este colorat. (…) Avem drobul care este un preparat extrem de dietetic și de sănătos. Organele sunt fierte, acolo avem depozitul de fier al oricărui animal. Drobul este un element antianemic și îmi pare rău că nu putem găsi drob și în alte perioade a anului în afară de Paște, pentru că este un aliment extrem de sănătos. Este omologul pateului de ficat pe care îl întinzi pe pâine.

(…) Dacă vorbim de friptură, este miel, este o pulpa băgată la cuptor. Puțină lume știe că și peștele afumat și peștele fript și carnea care este băgată la cuptor sau pusă la grătar, în momentul în care se încălzește, grăsimea se topește și părăsește fibrele. Niciodată grăsimea nu va pătrunde printre fibrele cărnii. (…) Încercați să procesați cât mai puțin mâncarea, încercați să gătiți din ingrediente simple și cu tehnici simple”, a recomandat medicul nutriționist Mihaela Bilic.