Cu toate că Gordon Ramsay este cunoscut drept unul dintre cei mai buni bucătari din Marea Britanie, mesenii de la restaurantul Savoy Grill al celebrului bucătar nu au fost foarte fericiți după ce au comandat chipsurile sale.
Astfel, marele bucătar, în vârstă de 56 de ani a stârnit indignare pentru că a perceput opt lire sterline pentru o porție de chipsuri, descrisă drept „fără gust” de către un client de-al său.
După cum se știe, renumitul bucătar Gordon Ramsay și-a câștigat existența concurând cu multe restaurante, dar se pare că mulți gurmanzi nu iartă când vine vorba de propriile sale restaurante.
Clienții sunt supărați datorită prețului mare pentru chipsuri
Costul perceput pentru fiecare chips este de 25 de pence (1,5 lei), drept pentru care clienții, foarte supărați, au scris despre acest lucru pe Tripadvisor. Iată câteva din relatările clienților lui Gordon Ramsay:
- „Chipsurile au fost foarte dezamăgitoare. Nu tăiate manual sau prăjite de trei ori așa cum te-ai aștepta de la acest loc, ci chipsuri congelate obișnuite și, sincer, fără gust”.
- „Meniul a fost foarte limitat și a trebuit să cer versiunea vegetariană pentru a găsi ceva ce aș mânca”.
- „A trebuit să plătim 15 lire sterline pentru două porții de jetoane, ceea ce este cu adevărat o nebunie”.
De asemenea, reporterul „Mirror”, Emer Scully, a descris experiența ei la restaurant, inclusiv chipsurile ofensatoare, într-un articol recent: „După ce am trecut prin holul impecabil al hotelului, un viraj la stânga mă duce în Savoy Grill, o zonă slab iluminată de excelență culinară de lângă Strand din Londra. Un server prietenos îmi ia haina înainte de a mă conduce la o masă din centrul restaurantului aglomerat. Decorul istoric „transportă” mesenii înapoi în anii 1920, cu imagini elegante de la restaurantul din perioada sa de glorie pe pereții cu oglindă.
„Când porția de chipsuri de 8 lire sterline a ajuns într-un recipinet de argint, am numărat 31 de bucăți, ceea ce înseamnă că un chips costă 25 de pence”.
Apoi, reporterul a adăugat: „În loc de cartofii prăjiți tăiați gros, serviți în multe gastro-pub-uri, au fost doar puțin mai groși decât cartofii prăjiți McDonald’s. Au fost fierbinți și clar proaspăt pregătiți. Dar cred că meritau 25 de pence fiecare? Probabil că nu„, scrie dailystar.co.uk.