Patéul de midii este unul dintre cele mai populare pateuri de casă. Ai nevoie doar de conserva de midii, alta de ton, brânză și maioneză.
Se servește cu pâine prăjită, grisine, „chips” de legume, etc. După cum veți vedea, are zero dificultate, este foarte economic, se prepară în cinci minute sau mai puțin.
Este clar că cu cât sunt mai bune ingredientele pe care urmează să le folosești – în acest caz, conservele – cu atât rezultatul va fi mai bun, deși te asigurăm că iese mereu gustos.
Poți să îl servești cu niște biscuiți sărați sau niște rulouri prăjite. Il poti orna cu putin arpagic proaspat tocat sau o crenguta de patrunjel proaspat.
INGREDIENTE
1 conserva de midii
1 conserva de ton natural
1 cub de branza topita
1 lingura de maioneza
Ardei
Cu rețeta asta vei da gata invitații. Preparatul delicios care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun
PREGĂTIREA
1.Scurge tonul din conservă. Nu-l aruncați, îl puteți folosi pentru a pregăti o salată rusească sau niște ouă umplute.
2.Intr-un pahar de mixer adauga conserva de midii cu tot sosul din cutie, tonul, branza si maioneza.
3.Amestecați bine până obțineți textura dorită. În mod ideal, ar trebui să fie un tip paté. Se toarnă într-un bol și se da la frigider pentru 1 oră, astfel că va căpăta consistență și textura se va îmbunătăți.
4.Cand se serveste, se presara putina boia de ardei sau, daca preferi, putin arpagic proaspat tocat sau o frunza de patrunjel.