Lifestyle

Cele mai puternice antibiotice naturale. Sunt eficiente în combaterea infecțiilor!

Cele mai puternice antibiotice naturale. Sunt eficiente în combaterea infecțiilor!

Cele mai puternice antibiotice naturale. Natura are un arsenal de plante care vă pot ajuta să atenuați simptomele și bolile, să luptați împotriva bacteriilor și chiar să vindecați infecții minore. Cunoașteți cele mai bune antibiotice naturale!

Antibioticele au revoluționat lumea medicinei. Un antibiotic este o substanță chimică care ucide sau previne dezvoltarea microorganismelor, care sunt de obicei bacterii care îmbolnăvesc corpul.

Cele mai puternice antibiotice naturale. În ciuda beneficiilor lor, unele antibiotice produc alergii teribile și abuzul în utilizarea lor ne determină să devenim rezistenți la efectele lor. Există multe alimente care, datorită combinației de compuși care le formează și proprietăților lor naturale, întăresc sistemul imunitar și chiar atacă boli specifice, acestea sunt unele dintre ele!

Usturoi

Usturoiul este un antibiotic natural foarte puternic care, spre deosebire de antibioticele comerciale, ucide infecțiile indiferent de originea lor, indiferent dacă sunt bacteriene, virale sau fungice.

Chiar și astăzi, se efectuează studii legate de puterea de vindecare a usturoiului la pacienții cu SIDA, în care se evidențiază faptul că cei care, după trei luni de a lua zilnic echivalentul a 2-4 căței de usturoi, au realizat activitatea normală a celulelor T ., a cărei funcție bună este un indicator cheie în infecția cu HIV.

Alte studii despre usturoi sunt legate de tratamentul altor boli, cum ar fi diareea cronică, candida, herpesul genital și sinuzita infecțioasă.

Ghimbir

Cunoscut pentru proprietățile sale antibiotice, antiinflamatorii și antibacteriene. Consumul de ghimbir în infuzie sau în alimente ajută la combaterea infecțiilor orale, stomacale și intestinale. Pentru dr. Miri Park, de la Institutul Coreean de Bioscience și Biotehnologie, „Ghimbirul este bogat în gingerol, are efecte antibacteriene și antifungice puternice și, de asemenea, întărește sistemul imunitar”.

Aloe

Studiile efectuate de Centrul de Cercetare a Celulelor Stem din Pakistan au constatat că aloe ajută la tratarea problemelor pielii, cum ar fi acneea, furunculele și infecțiile bacteriene și fungice. Gelul de Aloe conține aproximativ 70 de ingrediente active, inclusiv agenți antiinflamatori, antibacterieni și antifungici, care ajută la îmbunătățirea digestiei, a ulcerelor bucale, a ficatului și a problemelor urinare.

Ceapă

După usturoi, este unul dintre cele mai importante antibiotice naturale care există, datorită combinației de substanțe care îl alcătuiesc, este excelentă pentru orice infecție a tractului respirator. De asemenea, este excelent pentru combaterea tuturor tipurilor de paraziți intestinali.