Cartofii diavolului, un preparat diabolic de bun. Acest preparat extrem de delicios se prepară din ingrediente simple. Însă gustul desăvârșit al cartofilor copți umpluți cu maioneza, brânză pastă de Chili, ceapă, o ramură de coriandru, sare și piper, are gustul unei salate de cartofi deosebit de gustoasă și delicioasă.
Cartofii diavolului, un preparat diabolic de gustos
Ingrediente necesare pentru cartofii diavolului:
- 1 kilogram de cartofi
- 1 cană de maioneză
- 1 pachet de brânză rasă
- 2 lingurițe de pastă de Chili
- 1 ceapă
- 1 ramură de coriandru
- 1 vârf de sare și piper
Mod de preparare:
„Spălați și fierbeți cartofii cu tot cu coajă aproximativ 25- 30 min și verificați din când cu o furculiță pentru a nu se fierbe prea tare.
Între timp pregătiți sosul: coriandru tocat mărunt, ceapa tăiată cubulețe plus 2 linguri de pastă de chili, sare, piper. Se amestecă bine și se dă la frigider. Când amestecul este rece, combinați-l cu maioneza și brânza rasă.
După ce cartofii au fiert, scurgeți de apă, tăiați-i în două, scoateți pulpa cartofului din mijloc și amestecați cu sosul. Apoi, umpleți coșulețele de cartofi pe care le-ați format în urma scoaterii mijlocului cartofului.
La umplutură puteți adăuga smântână, capere, muștar sau alte ingrediente preferate.
Dați la cuptor până se rumenesc deasupra”, potrivit stiridiaspora.ro.
Poftă bună!