Asul din mâneca lui Donald Trump. La puțin timp după ce au fost publicate rezultatele alegerilor prezidențiale din SUA, un judecător din statul Michigan a permis publicarea unui raport care demonstrează erori grave în programele create de sistemele de votare.
„Am ajuns la concluzia că sistemul de votare Dominion este creat în mod intenționat și deliberat cu erori inerente pentru a crea o fraudă sistemică și a influența rezultatele alegerilor”, se poate citi în raport.
„Sistemul generează intenționat un număr extrem de mare de erori de vot. Buletinele de vot electronice sunt apoi transferate pentru validare.”
Raportul experților a fost redactat în cadrul unui proces intentat de către William Bailey.
Erorile intenționate duc la fraudă electorală
„Erorile intenționate duc la o examinare masivă a buletinelor de vot, fără supraveghere, fără transparență și fără audit”, arată raportul experților.
„Aceasta duce la fraudă electorală. Pe baza studiului nostru, concluzionăm că sistemul de votare Dominion nu ar trebui să fie folosit în Michigan. Mai concluzionăm și că rezultatele din districtul Antrim nu ar fi trebuit să fie validate.”
Examinarea profesională indică o eroare majoră în procesarea voturilor.
„Rata de eroare permisă stabilită de ghidul Comisiei Electorale Federale este de 1 la 250.000 de voturi (0,0008%)”, arată raportul.
„Am observat o rată de eroare de 68,05%. Acest lucru a demonstrat o eroare semnificativă și fatală în securitatea și corectitudinea alegerilor.”
Asul din mâneca lui Donald Trump
Listelele cu electorii sunt sigilate și trimise în plic la un arhivar electoral din Washington, urmând a fi deschise abia pe 6 ianuarie, în ședința comună a Senatului și Camerei Reprezentanților, prezidată de președintele Senatului, nimeni altul decât vicepreședintele SUA, Mike Pence.
Interesant este însă că legea electorală americană permite legislaturilor din fiecare stat ca, în cazul în care constată o „corupere” a votului să trimită listă cu electori concurentă, potrivit evz.ro.