Asa arata farfuria pentru slabit! Mihaela Bilic, nutritionist, a explicat pe pagina sa de socializare cum putem calcula portiile de carbohidrati/fainoase.
„Exemplu de calcul pentru porțiile de carbohidrați / făinoase
– humus cu crackers și legume = farfurie de îngrășat
– supă cremă de cartofi cu praz = farfurie ideală
– somon la grătar cu ciuperci și rucolla = farfurie de slăbit”, a transmis Mihaela Bilic pe contul de Instagram.
Cum arată farfuria IDEALĂ?
Jumătate conține legume (50%), un sfert (25%) conține proteine (carne/ pește/ ou) și un sfert (25%) făinoase/amidon
Asa arata farfuria pentru slabit. Mihaela Bilic: „Fainoasele dispar cu desavarsire”
Făinoasele dispar cu desăvârșire. Ce se întâmplă dacă procentul de amidon depășește 25% din farfurie? Atunci aceea va fi o farfurie DE ÎNGRĂȘAT, potrivit nutriționistului.