Angelina Jolie nu se dă bătută în divorțul cu Brad Pitt. Ies la iveală noi detalii despre divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt care a zguduit o lume întreagă. De patru ani, lupta dintre cei doi nu se mai termină. Recent, frumoasa actriță a lansat noi acuzații.
Ținta actriței este judecătorul din cadrul procesului
Angelina Jolie a depus cererea de divorț de Brad Pitt în septembrie 2016, iar de atunci cei doi se luptă în instanță. Cei doi se luptă pentru custodia celor cinci dintre cei șase copii ai lor, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox, dat fiind că Maddox are deja 18 ani.
După nenumăratele plângeri făcute asupra lui Brad Pitt, actrița a criticat judecătorul care decide asupra aranjamentelor de custodie pentru copiii ei în timpul divorțului, spunând într-un dosar în instanță că judecătorul a refuzat să le permită copiii să depună mărturie.
Ce acuze îi aduce cea mai bine plătită actriță de la Hollywood judecătorului? Ouderkirk i-a negat doamnei Jolie un proces echitabil
Jolie, care a încercat să-l descalifice pe judecătorul John Ouderkirk din dosarul de divorț, a declarat luni că acesta a refuzat să audă dovezile despre care ea spune că sunt relevante pentru siguranța și bunăstarea copiilor înainte de a emite o hotărâre provizorie. Documentele nu detaliază care sunt aceste dovezi.
„Judecătorul Ouderkirk i-a negat doamnei Jolie un proces echitabil, excluzând în mod necorespunzător dovezile sale relevante pentru sănătatea, siguranța și bunăstarea copiilor, probe esențiale pentru a-și susține cazul”, se arată în documentul de la Curtea de Apel Districtuală din California.
Actrița spune că judecătorul „nu a luat în considerare în mod adecvat” o secțiune din codul instanțelor din California, care spune că este în detrimentul interesului superior al copilului dacă custodia este acordată unei persoane cu antecedente de violență domestică. Depunerea ei nu a oferit detalii despre la ce se referea, dar avocații ei au depus un document sigilat în martie, care se presupune că oferă informații suplimentare.
„Judecătorul a refuzat să audă părerea adolescenților minori cu privire la experiențele, nevoile sau dorințele lor cu privire la soarta custodiei”, citând un cod din California care spune că un copil de 14 ani sau mai mare ar trebui să aibă voie să depună mărturie dacă vrea acest lucru, potrivit EVZ.