Lifestyle

Andreea Esca a divulgat un mare secret. Ce a făcut în ultimul an, schimbarea e radicală

Andreea Esca a divulgat un mare secret. Ce a făcut în ultimul an, schimbarea e radicală

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate vedete din România, dar nu numai pentru munca pe care o prestează, ci și pentru silueta sa perfectă. Așa că jurnalista a decis să divulge lumii întregi toate secretele. În ultimul an ea a decis să facă o schimbare, iar decizia a fost benefică, pentru că trupul său arată perfect.

Andreea Esca s-a dezbrăcat de secrete într-un interviu pentru CSID, spre surprinderea admiratoarelor sale. La 48 de ani, celebra știristă de la PRO TV a găsit dieta potrivită pentru ea și a decis să o dezvăluie și publicului.

Esca a luat decizia de a scăpa de câteva kilograme

Esca a luat decizia de a scăpa de câteva kilograme. Vedeta are o înălțime de 1,62 m, astfel că a considerat că 64 de kilograme nu ar fi greutatea ideală pentru ea. A urmat o dietă timp de aproape 1 an, timp în care a reușit să ajungă la 55 de kilograme, greutate la care se menține și astăzi.

„Eu n-am slăbit foarte rapid, eu am slăbit în vreo jumătate de an. Şi n-am ţinut nici un regim cu nici un nutriţionist, nu m-am consultat cu nimeni şi nici nu am făcut nici excese de genul: de mâine nu mai mănânc nimic, mă culc 3 zile ca să mă trezesc mai slabă etc. Ce mi-am propus şi am reuşit a fost ca o lungă perioadă de timp să nu mai mănânc pâine decât dimineaţa.
Mâncam una, maximum 2 felii de pâine prăjită, ceea ce fac şi acum. Eu întotdeauna am mâncat dimineaţa, ceea ce fac şi acum şi o să fac în continuare. Deci mâncam o felie de pâine prăjită dimineaţa înainte să beau cafeaua, după care nu mai mâncam absolut deloc pâine, paste, cartofi, absolut nimic care îngraşă. Şi am mâncat peşte cu salată, salată simplă.

De exemplu, dacă făceam grătar, mâncam cu salată de vinete, găseam tot felul de formule: în fasolea verde simplă, de la conservă, puneam puţin unt. Sau broccoli, îl dădeam într-un clocot, apoi puţin prin unt ca să aibă totuşi gust. Am mâncat peşte, am mâncat carne. Eu mănânc destul de multă carne aşa că n-a fost o problemă să mănânc mai multă carne.

Şi am renunţat să mai mănânc seara. Pentru că singura dată când am mai ţinut un tip de dietă tot după capul meu şi am reuşit, am renunţat la masa de seară. Mâncam înainte de jurnal, adică cel mai târziu pe la 5 şi până a doua zi dimineaţă nu mai mâncam nimic. Mai beam apă, ceai, dar nu mai mâncam”, a declarat Andreea Esca pentru sursa citată în urmă cu ceva timp.

Andreea Esca a dezvăluit și motivul pentru care a ales să slăbească

„Nu pot să spun. Dar a existat un moment în care m-am hotărât şi, chiar dacă au mai fost asemenea zile din viaţă în care am zis că o să renunţ să mai mănânc dulce, o să renunţ să mai mănânc seara şi, mă rog, reuşeam pentru câteva zile sau pentru o săptămână, două, şi pe urmă abandonam.

De data aceasta, am fost hotărâtă să nu mai abandonez şi cred că m-a ajutat foarte mult şi faptul că în afară de această mică dietă, am început să fac un fel de Pilates de care m-am îndrăgostit.

Şi faptul că n-am mai lipsit nici o zi de la antrenament (se face aproape un an de zile de când fac constant, de 3 ori pe săptămână) m-a ajutat foarte mult să văd şi rezultatele destul de repede.

Şi atunci te simţi mai motivată şi îţi dă curaj să mergi mai departe. Şi te face oarecum vinovată în momentul în care ai vrea să abandonezi. Şi ca să nu mă simt vinovată şi să mă simt bine, am continuat”, a declarat știrista pentru csid.ro.