Alimentul albit cu clor de care trebuie să te ferești. Molți comercianți îl vând. Este vorba despre un tip de usturoi importat din China.
Alimentul albit cu clor de care trebuie să te ferești. Usturoiul este un medicament minune pentru sănătate. Este puternic antibacterian, stabilizează tensiunea arterială, determină scăderea colesterolului din sânge, previne ateroscleroza şi cancerul căilor digestive. Însă când marii producători îl stropesc cu clor, această legumă devine toxică.
Vă întrebați de ce comercianții îl vând? Răspunsul este simplu. Prețul este mult mai mic, însă acest lucru se va reflecta mai târziu într-o sănătate șubrezită. Potrivit derspiegel.de, peste 80% din cantitatea de usturoi din magazine provine din China.
Chinezii dau usturoiul cu clor
Aceștia susțin că fermierii chinezi stropesc frecvent recoltele cu substanţe care sunt interzise în alte ţări. Imediat după ce îl recoltează, chinezii dau usturoiul cu clor pentru ca acesta să devină mai alb și mai atrăgător pentru clienți. Iar procesul nu se oprește aici. Pentru a nu încolți și pentru a îndepărta insectele, fermierii chinezi utilizează inhibitori de creştere care au la bază hormoni sau diverse substanţe chimice, care au un impact negativ pentru organism odată ce acestea ajung în sânge.
Cum recunoașteți usturoiul provenit în China? Simplu. Trebuie să aibă așa zise „mustăţi
După toate acestea, usturoiul este gata de export și poate ajunge chiar și într-o lună la destinație. În toată această perioadă este depozitat pe vapor.
Pentru că există reguli cu privire la chimicale în numeroase țări, chinezii elimină rădăcinile usturoiului, pentru a îndepărta orice urmă de pământ infestat, mai scriu jurnaliștii nemți.
Pentru a recunoaște în magazin dacă usturoiul pe care doriți să-l cumpărați este din China sau nu, verificați dacă mai are acele așa zise „mustăţi”. Dacă acestea nu există, atunci este plin de toxine. O simplă analiză toxicologică ar demonstra cu ușurință cele expuse de jurnaliștii nemți.