Aliment care nu trebuie să îți lipsească din meniu când ții POST. Este bogat în proteine și nu conține colesterol! Tofu este un produs fermentat derivat din soia, 100% vegetal, fără colesterol și bogat în proteine. Este ideal pentru orice tip de fel de mâncare.
Tofu, pe lângă faptul că este un aliment fantastic în dietele vegetariene, este recomandat în orice tip de dietă, dar și în post, datorită valorilor sale nutriționale.
Nu contine gluten și nici colesterol. Originara din China, aceasta branza vegetala este extrem de sanatoasa, continand cantitati mari de proteine, fier si calciu.
Dintre toate produsele de soia, cea mai sănătoasă este brânza tofu. Pe locul următor se află laptele de soia, pe care îl puteţi consuma zilnic.
Aliment care nu trebuie să îți lipsească din meniu când ții POST
Datorită conținutului ridicat de proteine, tofu este un bun substitut pentru carne. De asemenea, poate fi gătit în mod similar. Cu toate acestea, trebuie să ținem cont de cum să o facem în mod corect, astfel încât să o putem digera bine.
Tofu este un aliment vegetal foarte bogat în proteine. De fapt, conține cei 8 aminoacizi esențiali pentru corpul nostru.
În acest fel, ne oferă energie și vitalitate și ne ajută să tonifiam și să modelăm silueta. Prin urmare, este ideal pentru a combate oboseala și oboseala.
Tofu conține substanțe nutritive care îl fac un aliment foarte antioxidant. În plus, trebuie să avem în vedere că dieta noastră trebuie să conțină zilnic aceste tipuri de componente.
Antioxidanții ne oferă o calitate a vieții mai bună și ne permit să amânăm daunele provocate de radicalii liberi. În plus, acestea accelerează procesul de îmbătrânire.
Este recomandat pentru …
Dietele vegetariene: în care este necesară o contribuție de proteine din surse vegetale.
Probleme cu masticația: Textura sa este ideală pentru persoanele cu probleme de mestecat, deoarece este un aliment foarte moale și fraged.
Dietele cu control al grăsimilor saturate și colesterolului: În cazurile în care este necesar să se reducă grăsimile saturate și colesterolul, așa cum se poate întâmpla în bolile de inimă, poate fi recomandabil ca element bogat în proteine și, pe de altă parte, sărac în saturate grăsime și fără colesterol.