Adevărul despre ciorbă: Ce se întâmplă cu corpul trupul tău dacă mănânci zilnic. Românii au un aliment preferat. Este vorba despre ciorbă. Toți românii pot confirma acest lucru, însă puțini sunt cei care știu ce se întâmplă cu cei care consumă ciorbă zilnic. Avantajele sunt extraordinare!
Ciorba este un aliment gustos, uşor de digerat, care te ajută să slăbești. Stomacul, după cum susține Mihaela Bilic, nu știe să facă diferența dintre calorii și volumul de alimente ingerat. Acesta este impresinat de volumul care este introdus în organism, nu de alimentele propriu-zise.
Ciorba este alimentul ideal pentru slăbit
Iată ce spune Mihaela Bilic despre cum ne ajută ciorba să pierdem în greutate, în exclusivitate pentru Pro TV.
„Ciorba este alimentul ideal pentru slăbit – are multă apă. Stomacul nu ştie să numere calorii, este impresionat doar de volum. Din cauza asta, când băgăm în stomac 3 polonice de ciorbă, el crede că a mâncat mult, l-am păcălit.
Dar avem 90% apă, avem legume, făinoase (tăiţei, orez, cartof). Cantitatea de substanţă uscată dintr-o ciorbă niciodată nu o să depăşească dimensiunea unei palme. Carnea, legumele, făinosul – încap într-o palmă. Când vorbim de o porţie pentru un adult, vorbim de farfuria de două palme’. O ciorbă, din start, ne oferă jumătate din porţie.
Stă în stomac de 2 ori mai mult decât un fel doi. E paradoxul ciorbei
Mai vine cu un avantaj. Stă în stomac de 2 ori mai mult decât un fel doi. E paradoxul ciorbei. S-a observant la ecografie acest aspect. De la ciorbă, nu e nimic nou în nutriţie.
În şase luni de zile se poate slăbi chiar și 30 de kilograme
Eu zic că slăbeşti, în şase luni de zile eu cred că slăbeşti, nu ştiu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceţi să faceţi facila operaţie de tăiere de intestine, faceti această experienţă voi pentru voi”, afirmă Mihaela Bilic.