WOW! Tudor Chirilă, despre cum lucrează #echipatudor și care sunt FRUMOȘII lui NEBUNI de la Vocea României!

Stil de viata

Stiri / Stil de viata 14 Views

WOW! Tudor Chirilă, despre ”cum lucrează #echipatudor”și care sunt sunt FRUMOȘII lui NEBUNI la Vocea României, din această seară!

Actor, muzician, compozitor, producător român, tată şi membru al juriului „Vocea României“, Tudor Chirilă , în vârstă de 43 de ani, a explicat admiratorilor săi de pe Facebook procesul lui de lucru, dar şi despre arhiva pe care o păstrează cu toți concurenții săi din cei 4 ani de când este antrenor în emisiunea de talente din România.

”In seara asta va invit in bucataria echipei Tudor. Ca sa intelegeti mai bine procesul meu de lucru... imediat dupa auditiile pe nevazute ii rog pe concurenti sa-mi trimita cat mai multe inregistrari cu ei. Piese intregi sau o strofa si un refren incat sa-mi dau seama mai bine de timbru si capacitati vocale inainte de a pregati perechile pentru dueluri. E important sa fie voci compatibile, sa faca fata piesei alese. Apoi, cand incepem sa pregatim momentele live, trebuie sa trimita si mai multe inregistrari atat cu propriile propuneri de piese, cat si cu piesele propuse de mine (sau chiar de voi in etapele mai avansate). Am pe mail sute de inregistrari cu concurentii mei din cei 4 ani. Unii au tras in studio, altii pe telefon. Mai jos e o inregistrare cu Jane la cald dupa ce i-am cerut sa inregistreze Life on Mars a lui Bowie”, a scris Chirilă pe Facebook.

Tudor Chirilă  a câștigat de trei ori Vocea României, iar anul trecut, antrenorul a dezvăluit pentru EVZ care este strategia care are ca scop mărirea șansei de câștig.

”Stăteam de vorbă cu cineva şi mi-am dat seama că anul acesta începusem să intrăm într-un şablon. Hai să alegem piesa aceasta, că aşa am făcut atunci… şi am spus “Stai puţin, asta nu e o direcţie bună!”. Să ne uităm mai atent la concurenţii aceştia şi să vedem dacă strategia care a mers două sezoane mai merge şi în sezonul trei. Ne-am dat seama de fapt că nu exită o strategie şi că trebuie să studiezi concurenţii şi cred că acest lucru mi-a adus şi sezonul trei. Pe mine mă bucură asta foarte mult şi mă mai bucură că publicul de acasă ştie să aprecieze vocile cu adevărat. Consider că este fără echivoc că Teodora este Vocea României. Nu se poate contesta asta după prestaţia ei de vineri seară. Cred că publicul a simţit asta de când ea a cântat operă în semifinală. Cred că atunci am câştigat cu ea Vocea României, pentru că am decis să risc cu operă şi am ştiu că ea va alerga pe un culoar singură”, a spus Tudor Chirilă.

Pentru finala din acest an, juratul a pregătit un moment inedit, Jane va fi acompaniată de Ovidiu Lipan Țăndărică.

”Citind biografia lui Keith Richards, nu știu de ce, mi se pare că Ovidiu Lipan Țăndărică are ceva din frumusețea acestui mare nebun al muzicii care arde, nu trăiește. Mâine seară Ovidiu și Jane sunt frumoșii mei nebuni la Vocea României. #echipatudor #vocearomaniei”

Tudor Chirilă trăiește într-un concubinaj misterios cu iubita lui, Iulia. Cei doi au o relaţie discretă, de aproximativ cinci ani, perioadă în care au devenit părinti de două ori.

Puțini știu că actorul a trăit prima dragoste în facultate, iar cea pe care a iubit-o extrem de mult a fost actrița Dorina Chiriac. Cei doi au stat șapte ani împreună și au rămas prieteni şi astăzi. Relaţia dintre Dorina Chiriac, fosta soţie a lui Florin Piersic jr şi Tudor a fost la fel de discretă ca și relația actuală.

Sursă foto: Facebook/ Tudor Chirilă

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

EXCLUSIV! ​Amintirea din COPILĂRIE pe care Rona Hartner nu o va UITA niciodată

Cătălin Botezatu, despre ce își dorește cel mai mult de Crăciun! Vezi ce spune creatorul de modă despre sărbătorile de iarnă

Cătălin Botezatu, despre ce își dorește cel mai mult de Crăciun! Vezi ce spune creatorul de modă despre sărbătorile de iarnă

The post WOW! Tudor Chirilă, despre cum lucrează #echipatudor și care sunt FRUMOȘII lui NEBUNI de la Vocea României! appeared first on Evz Monden.