VIDEO | Momentul șocant în care mașina a intrat în mulțimea de oameni, în Charlottesville

Externe

Stiri / Externe 12 Views

VIDEO | Momentul șocant în care mașina a intrat în mulțimea de oameni, în Charlottesville

Orașul Charlottesville din Virginia  a fost scena unor violențe, după ce acolo a fost organizat un marș al extremei dreapta. În același timp, a avut loc și un contraprotest. Autoritățile au realizat că lucrurile vor scăpa de sub control și au declarat stare de urgență, însă chiar și așa demonstrațiile au generat. Un tânăr de 20 de ani a intrat în mulțimea de oameni adunați la contraprotest.

UPDATE |  Stare de urgenţă în Virginia, la marșul extremei dreapta. Trei morți și zeci de răniți Donald Trump a condamnat violențele din Virginia. “Trebuie să fim toți uniți”

O femeie de 32 de ani a fost ucisă și aproximativ 20 de oameni au fost răniți, după ce o mașină a  intrat cu viteză într-un grup de protestatari față de marșul „Uniți Dreapta”. Acesta a fost punctul culminant al manifestațiilor violente care au avut loc în orașul Charlottersville din Virginia.

Momentul în care mașina a intrat în mulțimea de oameni a fost surprins de o dronă, care fiulma de sus ciocnirile și manifestația. Șoferul a fost identificat drept James Fields, în vârstă de 20 d ani, din statul Ohio. El a fost reținut, fiind acuzat de tentativă de omor și vătămare intenționată.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmsnbc%2Fvideos%2F1954179677935386%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Post-ul VIDEO | Momentul șocant în care mașina a intrat în mulțimea de oameni, în Charlottesville apare prima dată în Libertatea.ro.