VIDEO EXCLUSIV/ Actrița Anca Dumitra n-are nimic în comun cu personajul Gianina din Las Fierbinți. „Din fericire sau…din păcate!”

Stil de viata

Stiri / Stil de viata 57 Views

VIDEO EXCLUSIV/ Actrița Anca Dumitra n-are nimic în comun cu personajul Gianina din Las Fierbinți. „Din fericire sau…din păcate!”

Ajuns la cel de-al 12-lea sezon, serialul „Las Fierbinți” rămâne în continuare în topul preferințelor românilor, care efectiv adoră fiecare personaj în parte. Totuși, Gianina din Las Fierbinți se află în topul telespectatorilor și datorită interpretării magistrale a actriței Anca Dumitra.

Între filmări și repetițiile de la teatru, am reușit să o prindem câteva minute pe actrița Anca Dumitra și să o întrebăm cât de greu (sau de ușor!) îi este, de atâta vreme, să interpreteze rolul unei fete prostuțe de la țară. Am vrut să știm și cum se descurcă cu dressing-ul Gianinei, celebră pentru combinațiile kitch-oase din serial.

„Toată lumea mă întreabă de unde sunt colanții deja știuți și purtați de Gianina, dar cu asta se ocupă fetele de la costume. Eu doar pot să le spun că îi port cu mare plăcere. Fac parte dintr-un personaj foarte drag mie. Din păcate (sau din fericire!) eu nu mă asemăn cu Gianina din punct de vedere vestimentar. Sunt extrem de convențională ca să spun așa, în privința outfit-ului, astfel încât în mare parte, în dressingul meu o să găsești negru-culoarea predominantă, ca și în această seară. Îmi plac și culorile vii, frumoase, dar nicidecum ce poartă Gianina. Acolo nu ne întâlnim”, ne-a povestit Anca, completând că adoră să o interpreteze pe Gianina, rol pe care acum, după aproape 6 ani, îl joacă cu ușurință.

Nimic nu poate fi greu în momentul în care faci totul cu pasiune, îți este profesie. Rolul e construit deja de 5-6 ani și este o plăcere de a te juca de-a Gianina, în cazul meu. O dificultate poate a existat la început, dar pe măsură ce a trecut timpul și s-au înmulțit sezoanele și zilele de filmare totul vine un pic cu ușurință, îți vin la îndemână niște lucruri”.

Gianina din Las Fierbinți este unul dintre cele mai îndrăgite personaje

În timp ce colegii ei de serial au luat o pauză de la alte proiecte, declarând că, după atâția ani de comedie, intră mai greu în pielea unui personaj dramatic, Anca Dumitra știe cum să se scape de Gianina și să joace cu ușurință roluri dramatice.

„În momentul în care debutam pe TV cu „Gianina”, jucam și într-o piesă de teatru un rol dramatic. La teatru oamenii, spectatorii, pot vedea și o altfel de Anca, altfel de roluri. La mine lucrurile au mers cumva concomitent în ideea în care ce s-a derulat pe TV, serialul, a mers mână în mână cu viața din teatru ca să spun așa. Sunt câteva roluri de care sunt foarte apropiată și care îmi plac foarte mult și le joc cu plăcere, la fel ca și pe Gianina și nu toate sunt comice”, ne-a mai povestit actrița.

Iată și cum arăta în copilărie Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți.

VIDEO: George Capoianu FOTO: Dumitru Angelescu CITEȘTE ȘI: VIDEO EXCLUSIV/ La opt ani de la divorț, Simona Florescu l-a dus iar pe Dichiseanu în vizită la părinți

Post-ul VIDEO EXCLUSIV/ Actrița Anca Dumitra n-are nimic în comun cu personajul Gianina din Las Fierbinți. „Din fericire sau…din păcate!” apare prima dată în Libertatea.ro.