Un tânăr de 20 de ani a câștigat 450 de milioane de dolari la loto. Ce planuri are

Externe

Stiri / Externe 7 Views

Un tânăr de 20 de ani a câștigat 450 de milioane de dolari la loto. Ce planuri are

Un tânăr de 20 de ani din Florida este câștigătorul premiului de 450 de milioane de dolari. Shane Missler a dezvăluit acest lucru printr-un mesaj scris pe Facebook. El și-a dat imediat demisia și și-a făcut planuri cu premiul uriaș, relatează The Telegraph.

„Dumnezeule” – este mesajul postat de Shane Missler pe Facebook, la scurt timp după ce a aflat că a devenit milionar. Nu este un mesaj surprinzător, având în vedere că a câștigat al patrulea premiu din istoria Mega Millions, respectiv  451 de milioane de dolari.

„Am doar 20 de ani, dar sper să folosesc acest premiu pentru a-mi urmări pasiunile, a-mi ajuta familia și pentru a ajuta lumea”, a spus Shane. El a cumpărat biletul norocos de la un magazin aflat în apropiere de locuința părinților săi. El a spus că a avut un sentiment că va câștiga.

„Dacă am învățat ceva până acum, în scurta mea perioadă petrecută pe pământ, este că cei care mențin o gândire pozitivă sunt răsplătiți”, a mai spus el.

„Intenționez să am grijă de familia mea, să mă distrez și să construiesc calea pentru un succes finaciar, astfel încât să las o moștenire”, a completat el.

Tânărul milionar a spus și ce a făcut prima oară după ce a realizat că a câștigat. Și-a sunat fratele și i-a dat vestea cea mare. A doua zi, de dimineață, el i-a spus și tatălui său.

Shane avea două variante pentru a intra în posesia premiului. Astfel, putea să opteze pentru a primi lunar o sumă de bani, într-o perioadă mai lungă de timp, sau să primească tot premiul acum. El a optat pentru a doua variantă. Astfel, după aplicarea taxelor, el a intrat în posesia a 281 de milioane de dolari.

Citește și: Când iese din ”Las Fierbinți”, Văncică alias Celentano e …critic de teatru. ”Mă enervează Florin Piersic jr!”!

Post-ul Un tânăr de 20 de ani a câștigat 450 de milioane de dolari la loto. Ce planuri are apare prima dată în Libertatea.ro.