Un înger printre oameni. Încă un gest sublim de SOLIDARITATE făcut de Cristiano Ronaldo. Cum s-a implicat marele fotbalist în tragedia oamenilor afectați de incendiile din Portugalia

InfoActual

by Irina Lungu 904 Views

Un înger printre oameni. Încă un gest sublim de SOLIDARITATE făcut de Cristiano Ronaldo. Cum s-a implicat marele fotbalist în tragedia oamenilor afectați de incendiile din Portugalia

Încă o dată, Ronaldo face dovada nobleței sale sufletești. Marele sportiv și-a ajutat întotdeauna semenii și nu a uitat niciodată de unde a plecat și cât de greu este când te zbați cu viața. El este un exemplu, a fost un copil sărman, care prin luptă și muncă a ajuns în elita fotbalului mondial.

Vedeta lui Real Madrid nu a ezitat să finanţeze din propriul buzunar cheltuielile medicale a 370 de victime ale gravelor incendii care au devastat în ultima săptămână Portugalia, relatează online ziarul spaniol ABC.

Este ceea ce a confirmat cântăreaţa Katia Aveiro, pe contul său de pe o cunoscută reţea de socializare, referitor la tragedia care a afectat ţara şi a provocat moartea a 45 de persoane.

De asemenea, internaționalul portughez și-a ajutat semenii din Madeira, când un copac secular s-a prăbușit inexplicabil peste 13 persoane aflate la o slujbă de omagire a Fecioarei Maria.

Cristiano Ronaldo şi-a demonstrat latura umanitară şi anul trecut când un val de incendii devastatoare a ajuns până la Funchal, capitala insulei Madeira, provocând pagube uriaşe.

Acum generozitatea lui Cristiano Ronaldo a fost şi mai mare, în urma imaginilor emoţionante cu flăcările mistuind pădurile dintre Santarem şi Viana do Castelo care l-au impresionat profund.

Atacantul-vedetă al Portugaliei şi al echipei Real Madrid şi-a exprimat pe contul său de Twitter solidaritatea cu familiile şi prietenii victimelor şi sprijinul faţă de "pompierii care îşi riscă viaţa pentru a ajuta cât pot de bine".

Cu două zile înainte, Cristiano Ronaldo difuzase un clip pentru susţinerea unui copil bolnav de cancer, o altă temă care îl preocupă în mod deosebit pe internaţionalul portughez.

Noul exemplu de solidaritate al lui Ronaldo intervine după ce revista Forbes a publicat lista celebrităţilor cele mai bine plătite, unde atacantul Realului ocupă locul doi, cu 85 de milioane de euro, fiind devansat doar de scriitoarea J. K. Rowling, autoarea celebrei saga Harry Potter.