Ultima SCRISOARE de pe TITANIC. Rândurile unui pasager care s-a ÎMBARCAT spre moarte au fost scoase la LICITAȚIE pentru o sumă fabuloasă. Ce a scris BĂRBATUL

InfoActual

by Irina Lungu 1387 Views

Ultima SCRISOARE de pe TITANIC. Rândurile unui pasager care s-a ÎMBARCAT spre moarte au fost scoase la LICITAȚIE pentru o sumă fabuloasă. Ce a scris BĂRBATUL

”Draga mea mamă, am avut timp frumos la Londra. În această perioadă a anului, în Anglia natura este înverzită și este frumos.

Vaporul acesta este imens, arată ca un hotel plutitor. Au o mâncare și muzică excelente! Până acum, timpul a fost superb.

Dacă toate merg bine, vom ajunge la New York miercuri de dimineață. Îți trimit o vedere cu nava, dar și un catalog, cu imagini din interiorul ei.”

Acestea au fost ultimele cuvinte ale unui pasager de pe Titanic, Alexander Oskar Holverson.

El i-a scris aceste ultime rânduri mamei lui, cu câteva ore înainte ca nava să se scufunde.

Scrisoarea aceasta a fost scoasă acum la licitație pentru suma de 166.000 de dolari.

Holverson era un cetățean american, care lucra în vânzări și care avea bilet la clasa I pe Titanic. El călătorea alături de soția sa, Mary Alice, care a și supraviețuit tragediei, relatează Reuters.

Din păcate, Alexander Oskar Holverson a murit în teribilul accident, iar scrisoarea încă o avea în buzunar, când i-a fost găsit trupul.

Nu este prima scrisoare a unui pasager de pe Titanic care a fost scoasă la licitație.

Mai sunt oameni care își doresc să achiziționeze lucruri care au aparținut celor prezenți în tragedia din 1912, care a făcut înconjurul lumii și care emoționează și în ziua de azi.