Trei răniți, după ce un microbuz de persoane s-a răsturnat într-o râpă, între Păltiniș și Rășinari

Locale

Stiri / Locale 7 Views

Actualizare. Potrivit polițiștilor, microbuzul nu efectua curse regulate pe acestă rută. Acesta s-a răsturnat în râpă aproximativ la jumătatea distanței dintre Arena Platoș și Curmătură. Șoferul are 22 de ani și este sibian.

Trei persoane sunt rănite în accident, transmit reprezentanții ISU Sibiu. Două dintre ele se află în ambulanța Smurd pentru îngrijiri medicale (prezintă traumatisme minore) și a treia este scoasă în aceste momente cu ajutorul Salvamont. Aceasta prezintă politraumatisme. Toate cele trei persoane sunt conștiente. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD cu medic pentru acordare de îngrijiri medicale și transport la spital.

Traficul în zonă este îngreunat, dar valorile de trafic sunt scăzute.

Știre inițială. Pe fondul vitezei neadaptate, șoferul unui microbuz de transport persoane, care circula dinspre Păltiniș spre Rășinari a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat într-o râpă la 4-5 m, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. În microbuz se aflau patru adulti, iar din primele informații transmise de ISU Sibiu, o persoană ar fi rănită. Un echipaj SMURD intervine la locul accidentului.

Știrea se actualizează

Post-ul Trei răniți, după ce un microbuz de persoane s-a răsturnat într-o râpă, între Păltiniș și Rășinari apare prima dată în Turnul Sfatului Online.