Telefoane Galaxy S9+, raportate pentru probleme la interfaţa touch (Telefoane mobile)

Actualitate

Stiri / Actualitate 38 Views

Telefoane Galaxy S9+, raportate pentru probleme la interfaţa touch (Telefoane mobile)

Una dintre problemele descoperite la primele generaţii de telefoane mobile cu ecran curbat a fost existenţa unor zone moarte, unde interfaţa touch nu funcţionează cum ar trebui. Potrivit experienţelor raportate de unii utilizatori, acest defect a reapărut la telefoanele Galaxy S9+.

Ţinând cont de efortul depus de către inginerii Samsung la proiectarea noilor modele Galaxy S9 şi S9+, am crede că astfel de probleme uşor de descoperit în timpul testelor de calitate nu mai pot apărea. Totuşi, se pare că unele exemplare Galaxy S9+& prezintă aşa numite zone moarte pe suprafaţa ecranului, unde comenzile tactile nu sunt preluate de interfaţa touch. Zonele cu probleme apar fie la partea de sus, sau partea de jos a ecranului, până în zona tastelor de navigare Android.

Aparent, sunt afectate şi exemplare Galaxy S9, însă numărul incidentelor semnalate este mai redus.

Destul de des întâlnite la produse smartphone din gama de buget, problemele legate funcţionarea necorespunzătoare a interfeţei touch au fost doar rareori raportate la dispozitivele Samsung, mulţumită controalelor stricte de calitate.

Cu puţin noroc, neplăcerile ar putea fi rezolvate cu o actualizare de firmware, dacă problema se dovedeşte a fi una software. Deocamdată, Samsung nu prezentat o poziţie oficială pe marginea celor semnalate, fapt ce întăreşte suspiciunea ca defectele să fie de natură hardware, impunând înlocuirea dispozitivelor afectate.

&

(...)

Cuvinte cheie: Samsung

Subiecte asemănătoare:
» Samsung prezintă Exynos 9610. Ar putea debuta pe următorul Galaxy A cu filmare 4K şi slow-motion
» Cât costă fabricarea unui telefon Galaxy S9 Plus vs iPhone X
» Samsung Galaxy S9: un nou standard pentru flagship-urile cu Android [REVIEW]
» Samsung brevetează telefonul mobil cu ecran extensibil
» O pană de curent a distrus 3.5% din producţia de memorii NAND Flash

Articol original - Telefoane Galaxy S9+, raportate pentru probleme la interfaţa touch, de pe site-ul go4it.ro