Surpriza lui Răzvan Simion pentru Lidia Buble. Dan Capatos a dat-o de gol. “Da, aveam nevoie”

Stil de viata

Stiri / Stil de viata 1 Views

Surpriza lui Răzvan Simion pentru Lidia Buble. Dan Capatos a dat-o de gol. “Da, aveam nevoie”

 Surpriza lui Răzvan Simion pentru Lidia Buble.  Dan Capatos a dat-o de gol în cadrul emisiunii de la Antena 1, unde artista a fost invitată să vorbească despre noul proiect, Next Star, unde aceasta va fi jurat.

Lidia Buble pleacă nouă zile în vacanţă, ea mărturisind că se pregăteşte de câteva zile de relaxare, mult dorite şi aşteptate.

“Am înţeles că pleci în vacanţă. Ai primit cadou o excursie… de la domnul, eu vorbesc cu el… s-ar putea să se întâmple acolo.( n.r. să rămână însărcinată). Unde plecaţi, în Maldive?” a întrebat-o Dan Capatos.

“Da, plecăm nouă zile, aveam nevoie de o vacanţă. N-am mai avut de mult timp şi aveam nevoie de aşa ceva.” a declarat Lidia Buble.

Lidia Buble va face parte din juriul celui de-al nouălea sezon al show-ului “Next Star”, care se va difuza, începând cu 16 iunie, la Antena 1.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ Ilie Năstase, despre cum își alege ținutele și de la cine s-a inspirat. “Dressingul meu este enorm: un pod întreg!”

&

Post-ul Surpriza lui Răzvan Simion pentru Lidia Buble. Dan Capatos a dat-o de gol. “Da, aveam nevoie” apare prima dată în Libertatea.ro.