SPANIA, SUB IMPERIUL TERORII. Cea mai tânără victimă a atacului terorist, o fetiţă de numai trei ani

Externe

Stiri / Externe 29 Views

SPANIA, SUB IMPERIUL TERORII. Cea mai tânără victimă a atacului terorist, o fetiţă de numai trei ani

Spania este, de ieri, sub imperiul teroarii. Cea mai tânără victimă a atacului terorist de la Barcelona ar fi o fetiţă de numai trei ani, în timp ce o altă fată, de şase ani, este rănită grav şi internată în spital, scrie theguardian.com și news.ro. Fetiţa de trei ani a murit la spital, la scurt timp după ce a ajuns. Reamimtim că ieri o furgonetă a intrat într-o mulţime de oameni în zona Las Ramblas, Spania. După câteva ore, trei polițiști au fost călcați, intenționat, de altă mașină. Numărul morților se ridică la 13, iar cel al răniților la peste 100. Gruparea Stat Islamic (ISIS) a revendicat atentatul.

Copila de şase ani, a cărei naţionalitate nu a fost dezvăluită, a fost internată cu hemoragie cerebrală.& Cetăţeni din 24 de ţări se numără printre cei 13 morţi şi peste 100 de răniţi din atacul de pe principala arteră pietonală din Barcelona, Las Ramblas. Trei dintre morţi ar fi germani, iar ministrul belgian de Externe, Didier Reynders, a confirmat că un belgian a murit.

Spania coboară drapelul în bernă!&

Premierul spaniol Mariano Rajoy a anunţat vineri trei zile de doliu naţional, după atentatul de la Barcelona, în urma căruia şi-au pierdut viaţa 13 oameni, iar alte zeci au fost răniţi. Drapelele naţionale vor fi coborâte în bernă până duminică la miezul nopţii.

LIVE TEXT. Spania sub TEROARE. BARCELONA - DOI ROMÂNI printre VICTIME. 13 MORȚI, 100 răniți. Trei ATACURI în total

Trei români au fost răniţi în atentat, a anunţat Ministerul de Externe de la Bucureşti. Reprezentanţii Consulatului General al României la Barcelona urmează să se deplaseze la spitalul în care cetăţenii români răniţi sunt internaţi.

Tânăra care a PĂCĂLIT de TREI ori DESTINUL! Povestea INCREDIBILĂ a femeii care a scăpat din ATENTATE

UPDATE - SPANIA. Cinci TERORIȘTI, UCIȘI de poliție la Cambrils. JIHADIȘTII aveau VESTE EXPLOZIVE SPANIA coboară drapelul ÎN BERNĂ! TREI ZILE de DOLIU NAȚIONAL