Schimbare EPOCALĂ în alimentația oamenilor. Carnea VIITORULUI este făcută în laborator, iar animalele vor muri de bătrânețe

InfoActual

by Irina Lungu 831 Views

Schimbare EPOCALĂ în alimentația oamenilor. Carnea VIITORULUI este făcută în laborator, iar animalele vor muri de bătrânețe

De ce așa de mulți multi-milionari au început să investească în carnea făcută în laborator? Fiindcă viitorul va fi cu ”carne curată”. Și deoarece magnații au viziune. Pui, chiftele, hamburgeri cu carne făcută în eprubetă, fără a mai chinui animalele.

Proiectul Memphis Meats dorește a pune pe masa consumatorilor carne delicioasă, sănătoasă și fără efecte adverse.

Industria cărnii fabricate este o afacere care va ”exploda”, va reprezenta viitorul alimentar. Însuși Bill Gates a investit 175 milioane de dolari în acest business.

Ce înseamnă Memphis Meats? Posibilitatea de a consuma carne într-un mod etic, așa cum spun creatorii brandului. Acest lucru este posibil prin creșterea sintetică a proteinei animale, luată din celulele animalelor.

Specialiștii afirmă că nu este un procedeu complicat. Implicațiile legate de pământ, apă și emisii sunt reduse cu 90%, comparând cu activitatea clasică, de fermă.

Rezultatul va fi mulțumitor pentru toată lumea. Animalele vor fi fericite, carnea mai curată, întrucât nu se va mai afla în ea adrenalina groazei, atunci când animalul este sacrificat, evident beneficiile sănătății, și, spun cercetătorii, o lume mai bună.

Potrivit dailymail.co.uk, Memphis Meats a declarat că speră să iasă pe piață în următorii 2 sau 3 ani, iar primele produse vor fi: crenvurști, cârnați, burgeri și chifteluțe, toate făcute după rețete ale unor mari bucătari.

Mogulul Richard Branson, unul dintre investitori, a declarat: ”Sunt încântat că am investit în Memphis Meats. Cred cu tărie că, în următorii 30 de ani, nu va mai fi nevoie să măcelărim animalele, căci vom avea producția proprie de carne pentru consum, care va avea un gust chiar mai bun și va fi mult mai sănătoasă pentru toată lumea.”

Carnea curată va deveni un mod de viață. Deja numărul vegetarienilor și raw veganilor este într-o continuă creștere.

Tehnologia și oferta Memphis Meats vor reprezenta o schimbare epocală în alimentația oamenilor.